Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, în aşteptarea adversarului din semifinalele Cupei României la volei masculin

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Turneul final al Cupei României are loc în perioada 12 – 13 martie, la Braşov. Miercuri au fost stabilite şi ultimele două semifinaliste, Arcada Galaţi şi Steaua Bucureşti, urmând ca Federaţia să organizeze tragerea la sorţi pentru semifinale în zilele următoare

Cupa României poate fi salvarea Zalăului în acest sezon. Dacă în campionat nu poate termina mai sus de locul 5, în Cupă, SCM Zalău este calificată în semifinale şi va lupta pentru trofeu, în perioada 12 – 13 martie, la Braşov, unde are loc turneul final.

În semifinale s-au mai calificat SCMU Craiova, Arcada Galaţi şi Steaua Bucureşti, ultimele două echipe fiind stabilite miercuri. În zilele următoare, Federaţia Română de Volei va organiza tragerea la sorţi, pe care SCM Zalău o aşteaptă cu interes.

“La forma la care o arată echipele, mi-aş dori să evităm Arcada Galaţi. Cred că într-o semifinală cu celelalte echipe am avea o şansă mai bună. O eventuală calificare în  finală ar însemna pentru noi salvarea sezonului. Şi prezenţa la acest  turneu final înseamnă ceva, pentru că suntem în primele patru echipe la o competiţie naţională”, spune managerul de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment