Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău II debutează în noul sezon din Divizia A2. PROGRAMUL primului turneu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, competiţia se desfăşoară sub formă de turnee, echipele participante fiind împărţite în două Serii. Zălăuanii fac parte din Seria Vest, alături de alte patru formaţii. Primul turneu va avea loc la Oradea, în perioada 27 – 29 octombrie


La sfârşitul acestei săptămâni va debuta şi noul sezonu din Divizia A2, a doua ligă valorică la volei masculin. În această competiţie, la fel ca şi în sezonul trecut, reprezentanta judeţului Sălaj este SCM Zalău II, formaţie alcătuită în mare parte din juniorii de la CSS Zalău sau Academia de Volei “Lazăr Marius”. Copiii sunt pregătiţi de Ovidiu Teuşan, cu scopul ca în viitor să poată face pasul spre echipa mare.

La primul sezon din istorie, echipa lui Ovidiu Teuşan a încheiat pe locul 2, în spatele liderului CSU Vest Timişoara, echipă ce avea să promoveze în prima ligă la capătul turneului de promovare.

Una pesta alta, la finele săptămânii începe un nou sezon din Divizia A2. Şi în în acest sezon, echipele participante au fost împărţite în două serii, Est şi Vest, iar zălăuanii fac parte din Seria Vest, alături de alte patru echipe. Este vorba despre ACS Pro Volley Oradea, CS Provolei Arad, CS Ştiinţa Bacău şi CS Vâlcea 1924.

Campionatul se desfăşoară sub formă de turnee, iar la fiecare participă 4 echipă, iar, prin rotaţie, câte o echipă va sta. Fiecare club va organiza un turneu.

Primul turneu va avea loc în perioada 27 – 29 octombrie în Sala Polivalentă din Oradea.

Alături de SCM Zalău, la acest prim turneu mai participă Provolei Arad, Ştiinţa Bacău şi ACS Pro Volley Oradea.

Programul complet al Turneului 1:

Vineri, 27.10.2023

Ora 16:00 – CS Provolei Arad vs. SCM Zalau

Ora 18:00 – ACS Pro Volley Oradea vs. CS-CSS Stiinta Bacau

Sâmbătă, 28.10.2023

Ora 16:00 – ACS Pro Volley Oradea vs. CS Provolei Arad

Ora 18:00 – CS-CSS Stiinta Bacau vs. SCM Zalau

Duminică, 29.10.2023

Ora 11:00 – CS Provolei Arad vs. CS-CSS Stiinta Bacau

Ora 13:00 – SCM Zalau vs. ACS Pro Volley Oradea

You may also like

Leave a Comment