Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, felicitată de primarul Ionel Ciunt pentru performanţa obţinută în Divizia A1

by Ionuţ COSTINAŞ
2 comments 9 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de vineri, componenţii echipei de volei, împreună cu conducerea au fost la sediul Primăriei, unde au fost aşteptaţi de Ionel Ciunt. “Mulțumim întregii echipe pentru rezultatul obținut și pentru munca depusă. Prin performanța realizată au dus numele echipei de volei din cadrul SCM Zalău la nivel european”, a transmis primarul

Performanţă deosebită reuşită de echipa de volei de la SCM Zalău, care a devenit vicecampioana României încă de la prima participare în Divizia A1.

Obţinerea medaliei de argint i-a făcut fericiţi pe iubitorii voleiului din Zalău, dar şi pe primarul Ionel Ciunt, cel care în vara trecută a făcut posibilă continuarea fenomenului voleibalistic sub Meseş.

Ionel Ciunt a felicitat personal echipa de volei de la SCM Zalău pentru clasarea pe locul 2 în Divizia A1, iar în cursul zilei de vineri, jucătorii şi conducerea au fost la sediul primăriei unde au prezentat trofeul cucerit în sezonul 2020 – 2021.

“Astăzi am avut deosebita plăcere de a felicita personal echipa de volei din cadrul SCM Zalău pentru obținerea locului 2 la Campionatul Național de Volei, Divizia A1, devenind astfel vicecampioana României. Mulțumim întregii echipe pentru rezultatul obținut și pentru munca depusă. Prin performanța realizată au dus numele echipei de volei din cadrul SCM Zalău la nivel european, calificându-se totodată în Cupele Europene. Felicitări tuturor și mult succes în activitate”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

You may also like

2 comments

stelu 23 April 2021 - 11:41

JOI sau VINERI ????

Reply
stelu 23 April 2021 - 15:02

PUNE ȘI COMENTARIUL!!!!!

Reply

Leave a Comment