Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, din vicecampioană, în echipă de mijlocul clasamentului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană are un sezon nefast în Divizia A1 şi ocupă doar locul 6 în clasament. Situaţia mai poate fi îndreptată, iar gruparea de sub Meseş mai poate prinde doar locul 5, pe care se află Olimpia Titanii Bucureşti

La primul sezon în Divizia A1, SCM Zalău a fost vicecampioana României. Cu un buget mult mai mic decât Steaua, Dinamo sau SCMU Craiova, zălăuanii s-au clasat pe locul secund în ediţia trecută a campionatului, dar “isprava” nu s-a mai repetat şi în actuala stagiune.

Acum, SCM Zalău a devenit o echipă de mijlocul clasamentului, fiind pe locul 6 cu patru meciuri rămase de jucat din retur. Nu mai există nicio şansă de calificare în play-off, însă echipa zălăuană are de tras din greu pentru a prinde şi locul 5, pentru a fi în obiectiv.

Pe locul 5 se află Olimpia Titanii Bucureşti, care are cu patru puncte mai mult, însă SCM Zalău are un meci mai puţin jucat, restanţa cu Dinamo Bucureşti. SCM Zalău şi Olimpia Titanii se vor duela de trei ori pe final de sezon. O dată  în retur şi de două ori în grupa pentru locurile 5 – 8.

Este clar că în acest sezon suntem o echipă de mijlocul clasamentului după jocul pe care l-am prestat. Locul 5 sau locul 6 este cam tot una. Este trist că nu am ajuns în play-off şi trebuie să vedem fiecare ce am greşit şi de ce ar fi nevoie ca să nu mai trecem printr-o astfel de experienţă. Trebuie să redevenim echipa care să se lupte pentru medalii şi să fim una dintre primele patru echipe ale campionatului. Publicul din Zalău merită să avem o echipă care să lupte pentru medalii”, spune Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment