Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a sunat adunarea – Nume noi la reunirea echipei de volei

by Călin ONICAŞ
0 comment 84 views
A+A-
Reset

La reunirea echipei SCM Zalău, ce a avut loc marţi dimineaţa, am văzut feţe noi – un nou antrenor, dar şi mai mulţi jucători noi, din ţară şi din străinătate

SCM Zalău a sunat adunarea. După mai bine de trei luni, echipa de volei a revenit la antrenamente. Iniţial, reunirea era programată luni, dar prima întâlnire a avut marţi dimineaţa, când a avut loc reunirea pentru noul sezon. Cu această ocazie, am văzut feţe noi, atât în ce priveşte banca tehnică, cât şi lotul cu care sălăjenii abordează sezonul 2023 – 2024.

 După despărţirea de sârbul Dragan Kobiljski, echipa de volei va fi pregătită de estonianul Rainer Vassiljev. Tânărul antrenor a avut primul contact cu noii colegi. La reunire au fost prezenţi nouă jucători, între care şi trei nume noi.

Din lotul de anul trecut, i-am mai regăsit în echipă pe Alexandru Ionescu, Andrei Ana, Vlad Cuciureanu, Mihai Mărieş, Oleksandr Buzduhan şi Daniel Bode. Adică exact jumătate dintre jucătorii cu care SCM Zalău a evoluat în sezonul trecut. Pe lângă aceştia, la primul contact cu echipa au fost prezenţi trei jucători transferaţi în această vară – românul Matei Platon, brazilianul Pedro Cardoso şi spaniolul Alejandro Vigil.

Pe lângă aceştia, SCM Zalău va mai beneficia în sezonul viitor de serviciile a patru jucători din străinătate – doi cubanezi, un turc şi un brazilian. Aceştia urmează să ajungă la poalele Meseşului în perioada următoare.

Până atunci, însă, antrenorul Rainer Vassiljev a programat câte două antrenamente zilnic. Pregătirea pentru noul sezon va avea loc pe plan local, unde voleibaliştii pot beneficia de condiţii bune.

Abia prin luna septembrie, Mihai Mărieş şi compania vor efectua şi primele trunee de pregătire. Sălăjenii vor participa la trei turnee. În perioada 21 – 23, SCM Zalău va organiza un turneu la Sala Sporturilor, la care  vor mai participa Ştiinţa Explorări Baia Mare, nou promovata Corona Braşov, iar pentru a patra formaţie participantă conducerea discută cu mai multe grupări.

Mai apoi, în perioada 28 – 30 septembrie, Zalăul va participa la turneul de la Braşov. Până la startul noului sezon, sălăjenii vor participa şi la turneul de la Baia Mare, la care în acest moment nu se ştie însă data exactă a disputării.

Mai multe pe acest subiect în ziarul Sportul Sălăjean, care în această săptămână apare joi, 17 august.

You may also like

Leave a Comment