Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău s-a despărţit de Viachaslau Charapovich

by Călin ONICAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

După doar cinci luni, internaţionalul din Belarus părăseşte oraşul de la poalele Meseşului. Suficient pentru voleibalistul de 29 de ani pentru a-şi adăuga în vitrină încă un trofeu, după cele câştigate în Bulgaria şi Belarus


În vara anului trecut, Egor Popov ajungea la poalele Meseşului cu surle şi trâmbiţe. Din păcate, rusul nu a rupt gura târgului, astfel că în iarnă acesta s-a despărţit de SCM Zalău. În locul său, conducerea clubului l-a transferat pe Viachaslau Charapovich.

Internaţionalul din Belarus avea referinţe bune, jucătorul în vârstă de 29 de ani cucerise trofee în Bulgaria şi în Belarus. Şi în tricoul Zalăului, voleibalistul a avut prestaţii bune, cucerind medalia de argint în România.

Pentru sezonul viitor, însă, conducerea doreşte altceva, cu atât mai mult cu cât Charapovich a evoluat pe alt post decât cel pe care s-a consacrat.

Viachaslau Charapovich a ajuns la Zalău în luna februarie şi evoluat pentru SCM Zalău o parte din retur şi meciurile din play-off. În acest moment, nu ştim încă noua destinaţie a jucătorul din Belarus, dar până la startul din sezonul viitor mai sunt câteva luni şi acesta îşi poate găsi un alt angajament.

“În iarnă am făcut şi noi un compromis, deoarece nu am reuşit să găsim chiar ce doream noi. Charapovich a jucat secund de meserie, dar la Zalău a fost fals. Totuşi, jucătorul din Belarus ne-a ajutat să ne putem îndeplini obiectivele cu vârf şi îndesat. Într-un cuvânt, şi-a făcut datoria, doar că acum dorim altceva”.

Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment