Responsive Menu
Add more content here...


Sârbul Dragan Kobiljski şi-a intrat în rol la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

După ce a participat cu Naţionala Serbiei la Campionatul Mondial, antrenorul a venit la Zalău, iar luni a condus primul antrenament la SCM. La final de săptămână, tehnicianul îi va putea vedea la lucru pe jucători, în cadrul turneului de pregătire de la Craiova, unde gruparea de sub Meseş dispută trei meciuri amicale

În noul sezon, SCM Zalău va fi antrenată de sârbul Dragan Kobiljski, un tehncian cu nume, care are în palmares titluri de campion ca şi antrenor în Serbia.

Conducerea de la SCM Zalău a bătut palma cu antrenorul încă din luna august, însă Dragan Kobiljski a fost prezent la Campionatul Mondial cu Naţionala Serbiei, din postura de antrenor secund.

După ce aventura de la turneul final s-a încheiat, Dragan Kobiljski a venit duminică la Zalău, iar luni dimineaţă a condus primul antrenament al echipei.

Va avea la dispoziţie trei săptămâni până la primul meci oficial cu Rapid, din Cupa României, iar în acest final de săptămână va avea ocazia să-i vadă la lucru pe jucători, în cadrul turneului amical de la Craiova.

“Dragan Kobiljski a ajuns la Zalău şi şi-a început treaba. Pe noi nu poate decât să ne bucure că a acceptat să colaboreze cu echipa noastră, fiindcă nu este uşor să aduci în România antrenori de calibru.A fost un jucător bun de volei, care a jucat la campioana Serbiei şi mulţi ani în Franţa.Am auzit multe lucruri bune despre el. Are patru titluri de campion în Serbia şi asta spune multe”, ne-a declarat managerul Adrian Feher. La SCM Zalău, tehnicianul sârb va avea ca şi obiectiv calificarea echipei în play-off, fază în care se califică primele opt clasate.

“Avem o echipă tânără, dar sperăm ca în 2 ani să ajungem să putem să ne luptăm din nou la medalii şi să redevenim echipa care am fost.Ne luptăm cu echipe puternice, care au mulţi jucători valoroşi de echipă naţională, iar un obiectiv realist pentru noul sezon este accederea în play-off, adică locurile 1 – 8”, spune managerul Feher.

În sezonul trecut, Dragan Kobiljski a antrenat în prima ligă a Serbiei la Radnički Kragujevac.

You may also like

Leave a Comment