Responsive Menu
Add more content here...


Sancţiuni pentru jucătorii de la SCM Zalău, după parcursul modest din play-out

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Ultimele rezultate negative i-au determinat pe cei din conducere să treacă la sancţiuni. A fost blocată achitarea ultimelor trei prime, iar acest bonus va fi chiar anulat dacă SCM Zalău nu reuşeşte să câştige play-out-ul

SCM Zalău nu a prins play-off-ul şi şi-a ratat obiectivul, dar întâmpină probleme şi în play-out. Până şi cu cele mai slabe echipe din Seria a X-a, gruparea de sub Meseş a avut multe meciuri ratate. În cele opt etape a obţinut doar patru victorii, din care două au fost cu ultima clasată.

Zălăuanii au pierdut cu CSM Satu Mare, Sportul Şimleu şi cu CFR II, în faţa clujenilor reuşind doar o remiză la jocul retur.

Parcursul modest şi faptul că a fost pus în pericol primul loc în play-out, i-a determinat pe cei din conducere să treacă la sancţiuni.

A fost blocată achitarea ultimelor trei prime până la final de sezon, iar potrivit lui Marius Paşca, acest bonus se va anula, dacă SCM Zalău nu reuşeşte să câştige play-out-ul.

Oricum, jucătorii au beneficiat de prime şi în această fază a campionatului, deşi ei şi-au ratat obiectivul la finalul sezonului regulat. Un jucător titular primeşte primă de 500 de lei la un joc câştigat în deplasare şi 300 de lei la victorie pe teren propriu, în timp ce la egal nu există bonsuri.

Acest lucru se specifică în regulamentul de ordine interioară, care va fi modificat începând cu sezonul viitor.

“Primele sunt blocate până la final de campionat. Au rămas trei prime de luna trecută, dar dacă pierdem şi primul loc din play-out, jucătorii îşi pierd aceste prime. Trebuia să luăm această măsură după ultimele rezultate. Oricum, regulamentul de ordine interioară va suporta modificări din vară. Sunt mai multe lucruri pe care le pregătim”, anunţă Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment