Responsive Menu
Add more content here...


Robert Ţuţea, înaintea partidei cu CS Volei Municipal: “Cu atenţie şi dăruire, Explorări Baia Mare va lua punct sau puncte!”

by Călin ONICAŞ
0 comment 727 views
A+A-
Reset

Înaintea jocului cu campioana României, experimentatul voleibalist din tabăra maramureșenilor este optimist și spune că, printr-o mobilizare exemplară, Explorări poate  face surpriza


Într-un joc din prima etapă a returului din Divizia A1, CS Volei Municipal Zalău evoluează pe terenul formaţiei Explorări Baia Mare.

Cum în prima parte a campionatului au pierdut uşor mai multe puncte, elevii lui Marian Constantin vor să nu facă niciun pas greşit în capitala Maramureşului, pentru a nu e distanţa şi mai tare de primul loc.

De cealaltă parte,  gruparea din capitala Maramureşului mai speră la calificarea în play-off deşi elevii lui Marius Botea au terminat turul doar pe locul 9.

Şi Robert Ţuţea – unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul formaţiei Explorări – crede că băimărenii pot lua cel puţin un punct din jocul cu campioana en-titre.

“Pentru noi este un meci ca oricare altul. Volei Municipal Zalău este favorită, dar având în vedere terenul propriu şi suporterii, putem câştiga! Cu atenţie şi dăruire vom lua punct sau puncte. Nu trebuie să avem presiune şi să nu ne intereseze de problemele celor de la Zalău. Dacă ne vom vedea de jocul nostru atunci va fi bine”, a declarat Ţuţea pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Să mai spunem că partida de la Baia Mare se va desfăşura sâmbătă, de la ora 18.00.

You may also like

Leave a Comment