Responsive Menu
Add more content here...


Raul Ciupe urcă pe podium la un turneu de tenis din Bistriţa

Sportivul legitimat la Transilvania Tenis Club a reuşit să ajungă în semifinalele Cupei GST, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Zălăuanul Raul Ciupe (n. 27 februarie 2000) a revenit în competiţiile oficiale de tenis anul trecut.

Legitimat la Transilvania Tenis Club, sportivul a avut prestaţii încurajatoare la turneele organizate de Federaţia Română de Tenis, reuşind chiar să câştige un turneu la Târgu Mureş.

Prestaţiile de anul trecut l-au ajutat să urce şi în clasamentul naţional, iar în prezent, Ciupe se află în Top 100 la nivel de seniori.

Anul 2024 l-a început în capitală, acolo unde a participat la Trofeul Alexe Bardan, competiţie organizată de CS Dinamo Bucureşti. Raul a ajuns în turul al doilea la turneul respectiv.

Recent, Raul Ciupe s-a aflat din nou pe teren, fiind pe lista de start a categoriei seniori la Cupa GST, desfăşurată la Bistriţa, în organizarea Asociaţiei Club Sportiv GS Tennis Club, sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Sălăjeanul a fost al treilea favorit şi avea să-şi respecte acest statut. A beneficiat de primul tur liber, iar în sferturile de finală, Ciupe a trecut în trei seturi de un sportiv din Cluj-Napoca.

A ajuns în semifinalele turneului, unde a dat peste “revelaţia” Mihai Roşu-Mareş, sportiv ce l-a eliminat în sferturi pe al doilea favorit şi care avea să-l învingă şi pe Raul Ciupe.

Astfel, sălăjeanul rămâne cu o clasare pe podium, graţie prezenţei în semifinalele competiţiei.

 

You may also like

Leave a Comment