Responsive Menu
Add more content here...


Demjen Eszter a revenit după 5 ani în competiţiile de tenis de masă

Considerată o mare speranţă a tenisului de masă sălăjean, Demjen Eszter a luat o pauză de 5 ani de zile. A revenit de trei luni la antrenamente şi recent a participat la Cupa României, având o prestaţie foarte bună. Alături de Eszter, din Sălaj a mai participat Mara Viman, ambele de la SCM Zalău 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Începând din acest an, secţia de tenis de masă de la SCM Zalău a devenit activă, iar antrenorii Victor Puie şi Augustin Mureşan pregătesc sportivii de azi să devină campionii de mâine.

Totul se face pas cu pas, scopul comun fiind dezvoltarea acestui sport în judeţul nostru, un sport cu tradiţie, dar care în ultimii ani a intrat într-un oarecare con de umbră, însă, care a început să revină în actualitate.

Cei doi antrenori sufletişti au obiective îndrăzneţe şi speră ca la SCM Zalău să descopere noi talente care să facă performanţă.

Prima competiţie majoră la care au participat sportivii secţiei de tenis de masă a fost Cupa României de la Bistriţa, la categoria U15 şi U19. SCM Zalău a fost reprezentată de două sportive, Mara Viman şi Demjen Eszter, ambele cu evoluţii bune, încurajatoare, dar care nu s-au concretizat cu medalie.

Ambele au ieşit din grupe la categoria U19. Mara Viman a fost învinsă în barajul de intrare pe tabloul principal, în timp ce Demjen Eszter a intrat pe tabloul principal, unde a pierdut greu, scor 2 – 3 în faţa unei sportive de la Centrul Olimpic Bistriţa.

De menţionat este revenirea lui Eszter în competiţiile oficiale după o pauză de cinci ani. Sportiva avea un potenţial imens şi speră ca prin munca depusă la antrenament să revină la forma care a consacrat-o la nivel de copii şi juniori.

Fetele au jucat peste aşteptări. Demjen Eszter dacă avea alt culoar poate era mai bine, dar ea a revenit doar de trei luni la antrenamente după o întrerupere de cinci ani. Sunt mulţumit de jocul prestat de elevele mele”, a spus Victor Puie, antrenorul secţiei de tenis de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment