Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Bălean, critic la adresa arbitrajului după semifinala cu Steaua. “Au fost câteva greşeli în momentele cheie care au făcut diferenţa”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 7 views
A+A-
Reset

Căpitanul de la SCM Zalău susţine că în primele două seturi, pe final, echipa sa a fost dezavantajată de unele decizii ale arbitrilor. Aceste decizii au cântări mult, în condiţiile în care în primele două seturi scorul a fost strâns, Steaua reuşind să se impună de fiecare data cu 26 – 24

În semifinala de Cupa României, SCM Zalău a făcut cel mai bun joc din acest sezon în faţa unui adversar de top. Zălăuanii au făcut faţă celor de la Steaua, mai ales în primele două seturi, în care doar neşansa a făcut ca vicecampioana să nu se impună.

Steaua a câştigat cu scorul de 26 – 24, atât primul set, cât şi al doilea, ca în setul trei, bucureştenii să domine clar jocul şi să se impună cu 25 – 17.

La final de meci, supărarea a fost mare la SCM Zalău, deoarece Cupa României era ultima şansă de a salva acest sezon. Zălăuanii au avut nemulţumiri şi vizazvi de prestaţia arbitrilor, căpitanul Rareş Bălean susţinând că în primele două seturi, pe final, echipa sa a fost dezavantajată.

“Din păcate rezultatul nu a fost de partea noastră. Suntem dezamăgiţi şi supăraţi. Au fost câteva greşeli de arbitraj, care în momentele cheie, pe final de set, au făcut diferenţa şi această diferenţă a fost împotriva noastră. În finalul setului doi, atacul nostru a atins blocajul, dar arbitrii nu au văzut. Pe reluare la TV s-a văzut clar că a atins. Se întâmplă, sunt şi ei oameni şi nu pot să vadă totul, însă o mare greşeală în momentele cheie contează foarte mult”, a declarat Rareş Bălean la final de meci.

Pentru SCM Zalău urmează faza a II-a a campionatului unde va juca în grupa pentru locurile 5 – 8. “Ne dorim să avem un parcurs bun în faza a II-a a campionatului şi să reuşim să terminăm pe locul 5, pentru a avea posibilităţi să formăm o echipă mai bună pentru sezonul următor”, a mai spus Rareş Bălean.

You may also like

Leave a Comment