Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Bălean: “SCM Zalău are şanse la titlu!”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Ajuns în fotoliul de lider cu VfB Friedrichshafen, voleibalistul zălăuan este cu un ochi şi spre campionatul românesc, unde a putut remarca o echipă bună a Zalăului, pe care o şi vede cu şanse la titlu

Rareş Bălean a plecat din campionatul României acum un an şi jumătate cu un gust amar. Aceasta, deoarece talentatul voleibalist s-a ales cu restanţe financiare de la ACS Volei Municipal Zalău.

Între timp, oraşul Zalău are o altă echipă de volei ce activează în Divizia A1 – SCM Zalău – care l-a dorit în vară şi pe voleibalistul zălăuan.

Rareş Bălean a preferat să rămână în Germania, deoarce mai are contract cu VfB Friedrichshafen, cu care vrea să câştige trofee.

Deşi e concentrat la maxim pentru ceea ce trebuie să facă în tricoul germanilor, internaţionalul român este la curent cu tot ce se întâmplă şi în campionatul din România.

Sălăjeanul a rămas surprins plăcut de parcursul pe care l-a avut SCM Zalău în turul de campionat, pe care l-a încheiat pe locul 2.

“Urmăresc meciurile din România şi am văzut câteva meciuri ale Zalăului. SCM mi se pare o echipa bună, omogenă, cu şanse la titlu”, este de părere Rareş Bălean, cel care la VfB Friedrichshafen este o piesă important.

You may also like

Leave a Comment