Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Pugiliştii sălăjeni au cucerit două centuri la Memorialul “Dorin Filip”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Adrian Popuţea şi Paul Magdaş sunt sportivii de la CSM Zalău care au reuşit să se întoarcă acasă cu medalii, precum şi cu două centuri preţioase de la competiţia desfăşurată în judeţul Gorj


La finalul săptămânii trecute, a avut loc o importantă competiţie de box. Astfel, în 22 septembrie, Sala Sporturilor din oraşul Rovinari, judeţul Gorj a fost gazda ediţiei din acest an a Centurii de Aur – Memorialul “Dorin Filip”.

Încă de la început trebuie să specificăm faptul că această competiţie nu trebuie confundată cu celebra Centură de Aur a României care are loc în această perioadă la Galaţi, dar din păcate, în acest an, judeţul Sălaj nu are niciun reprezentant.

Revenind la competiţia desfăşurată în judeţul Gorj, să spunem că ediţia a III-a a fost internaţională, fiind prezente peste 14 cluburi din ţară, lotul naţional de juniori, precum şi echipe din ţări precum Bulgaria, Ungaria sau chiar Republica Moldova.

La cea de-a treia ediţie, judeţul Sălaj a fost reprezentat de o delegaţie de la CSM Zalău, cele mai bune rezultate fiind obţinute de Adrian Popuţea şi de Paul Magdaş.

Primul, şi cel mai titrat pugilist al judeţul Sălaj a boxat în limitele categoriei de greutate +91 de kilograme din cadrul întrecereii rezervate seniorilor, în timp ce Paul Magdaş a participat la categoria 91 de kilograme, la juniori.

Cei doi au reuşit să aibă un parcurs bun la competiţie, iar antrenorul/sportiv Adrian Popuţea a boxat împotriva lui Emanuel Mican de la Dinamo Bucureşti, un fost campion naţional de tineret.

Pugilistul de la CSM Zalău a avut loviturile mai precise, iar la finalul partidei a fost declarat învingător, aducând prima centură pentru clubul zălăuan de la această competiţie.

Paul Magdaş a avut şi el o evoluţie bună, iar tânărul pugilist zălăuan a reuşit să câştige prin KO, în repriza a II-a, împotriva lui Robert Marcu de la CS Jiul Rovinari 2016, aducând a doua centură pentru CSM Zalău de la această competiţie.

Cei doi pugilişti sălăjeni au fost răsplătiţi pentru victoriile lor şi cu medalii de aur.

“A fost un turneu un am vrut să verificăm nivelul lotului de tineret al clubului nostru care va participa la Campionatul Naţional”, ne-a spus Adrian Popuţea.

Să spunem că CSM Zalău va fi reprezentată de trei sportivi în perioada 3 – 7 octombrie la Târgu Mureş, la Campionatul Naţional, Adrian Rus (69 kg), Paul Magdaş (91 kg) şi Darius Forai (+91 kg). Obiectivul clubului zălăuan pentru această competiţie este cucerirea a cel puţin două medalii.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 septembrie.

 

 

You may also like

Leave a Comment