Responsive Menu
Add more content here...


Primă record pentru campioana Sălajului, la barajul pentru Liga a III-a!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Pentru a-i motiva pe jucători în “dubla” cu CSM Sighetu Marmaţiei, conducerea anunţă că fiecare jucător de la Rapid Jibou va primi câte o primă de 3.000 de lei, în cazul în care se va reuşi promovarea

Rapid Jibou se luptă cu CSM Sighetu Marmaţiei pentru un loc în Liga a III-a. La prima vedere, maramureşenii pornesc favoriţi, însă conducerea campioanei are încredere în jucătorii antrenaţi de Florin Morar.

Pentru a-i motiva în “dubla” cu campioana din Maramureş, conducerea anunţă că fiecare jucător de la Rapid Jibou va primi câte o primă de 3.000 de lei, în cazul în care se va reuşi promovarea!

Diferenţa faţă de primele pe care jucătorii campioanei le-au avut în campionat este una colosală, în condiţiile în care un fotbalist de la Jibou primea în jur la 150 – 200 de lei pentru un meci câştigat în Liga a IV-a.

Partida tur dintre Rapid Jibou şi CSM Sighetu Marmaţiei are loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Jibou. Meciul este condus de o brigadă din Carei avându-l la centru pe Kovacs Szabolcs. Asistenţii delegaţi sunt Kopriva Zsolt şi Kopriva Tamas, în timp ce observatori din partea FRF au fost delegaţi Marian Salomir (Cluj-Napoca) şi Cătălin Paşcanu (Cugir)

You may also like

Leave a Comment