Responsive Menu
Add more content here...


Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, va primi titlul de “Cetățean de Onoare” al județului Sălaj

Peședintele Aademiei Române, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, va primi titlul de cetățean de onoare al județului Sălaj, pentru contribuirea în mod semnificativ la păstrarea identității naționale a poporului român, promovând intens valorile spirituale și culturale ale acestuia, atât pe plan național, cât și internațional

by Mihai POP
0 comment 342 views
A+A-
Reset

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, va oferi titlul de “Cetățean de onoare al județului”, președintelui Academiei Române, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop.

Ceremonia va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 16.00, la Catedrala Episcopală “Sfânta Vineri” din Zalău.

În calitate de istoric, cercetător științific, profesor universitar, rector și președinte al Academiei Române, prin întreaga sa carieră științifică, didactică și universitară, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop a contribuit în mod semnificativ la păstrarea identității naționale a poporului român, promovând intens valorile spirituale și culturale ale acestuia, atât pe plan național, cât și internațional.

Activitatea domniei sale se reflectă în peste 70 de cărți, ediții de izvoare istorice, tratate și manuale universitare, volume îngrijite și în peste 500 de studii, articole, recenzii, dări de seamă, cronici în volume separate, reviste de specialitate și publicații de cultură.

You may also like

Leave a Comment