Responsive Menu
Add more content here...


Premii speciale pentru doi elevi din Sălaj la Olimpiada ”Lectură ca Abilitate de Viață”

by Mihai POP
0 comment 23 views
A+A-
Reset

În perioada 12- 14 mai 2023, la Constanța, a avut loc etapa națională a Olimpiadei de Lectură „Lectura ca Abilitate de Viață”, clasele V-XII. Aici, lotul olimpic sălăjean a fost reprezentat de elevi talentați. Între aceștia, elevul Han Andrei-Claudiu de la Liceul Pedagogic și eleva Bolduț Iris-Cristiana de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău au fost răsplătiți cu un valoros Premiu Special pentru elocvență și abilități de analiză


Competiția s-a desfășurat pe patru nivele (Nivelul 1, clasele V-VI; Nivelul 2, clasele VII-VIII; Nivelul 3, clasele IX-X; Nivelul 4, clasele XI-XII) și a constat în două probe: proba scrisă și proba orală.

Lotul olimpic sălăjean a fost alcătuit din patru elevi (câte unul pentru fiecare nivel) și a fost însoțit de profesoara Ardelean Carmen, de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău.

Elevii sălăjeni au obținut următoarele rezultate:

Premiul Special pentru elocvență: Han Andrei-Claudiu (clasa a XII-a) – Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău, profesor îndrumător Ardelean Carmen;

Premiul Special pentru abilități de analiză: Bolduț Iris-Cristiana (clasa a VIII-a) – Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău.

You may also like

Leave a Comment