Responsive Menu
Add more content here...


Opt echipe s-au calificat la faza finală a Cupei AJF Sălaj la Liga a V-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 951 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, sălile de sport din Valcău de Jos şi Jibou au găzduit faza grupelor la Cupa AJF la categoria Liga a V-a. În prima fază, echipele înscrise au fost împărţite pe criterii geografice. Astfel, echipele din Seria Vest au fost împărţite în două grupe, meciurile disputându-se la sala de sport din Valcău de Jos. Cele din Seria Est au format la fel, două grupe, iar meciurile au avut loc la sala de sport din Jibou. Primele două clasate din fiecare grupă au obţinut calificarea la faza finală care este programată duminică, 4 februarie, în sala de sport de la Valcău de Jos.

Din Grupa A au făcut parte Gloria Ban, Barcău Tusa, Voinţa Derşida şi Măgura Cehei. Voinţa a făcut legea în această grupă, având 3 din 3 şi un golaveraj de 24  la 2. Măgura Cehei s-a calificat de pe locul al doilea.

În Grupa B a fost o situaţie extrem de echilibrată, dar şi cea mai tensionată, nervii izbucnind la ultimul joc dintre Sîg şi Treznea, echipele calificate din această grupă din care au mai făcut parte Cetatea Valcău, Gloria Marin şi Venus Borla.

În Grupa C, Unirea Hida a defilat, reuşind trei victorii la scor, având 21 de goluri marcate şi doar 5 goluri primite. ACS Tihău a făcut o figură frumoasă şi s-a calificat mai departe la faza finală, în timp ce Largiana Românaşi şi Năprădeana Năpradea au părăsit competiţia.

În Grupa D, Benfyka Ileanda a avut un parcurs perfect şi s-a calificat de pe primul loc, a doua echipă calificată din această grupă fiind AS Unirea Ciocmani-Băbeni. Au părăsit competiţia Recolta Agrij şi Someşul Gâlgău.

Ediţia trecută a Cupei AJF Sălaj a fost câştigată de Stejarul Sîg. Gruparea condusă de Marius Palce şi Vlad Cămăran speră să-şi păstreze trofeul, dar pentru asta, trebuie să treacă în sferturi de AS Unirea Ciocmani Băbeni.

Ora 10.00: Voinţa Derşida – ACS Tihău

Ora 10.55: Unirea Hida – Măgura Cehei

Ora 11.50: Meseşul Treznea - AS Unirea Ciocmani-Băbeni

Ora 12.45: Benfyka Ileanda – Stejarul Sîg

You may also like

Leave a Comment