Responsive Menu
Add more content here...


Nikolay Jeliazkov și-a găsit deja echipă!

by Călin ONICAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

După ce şi-a reziliat contractul cu CS Volei Municipal Zalău, tehnicianul bulgar a ajuns la un acord cu formaţia Lukoil Neftohimik Burgas


În competiţiile interne, CS Volei Municipal Zalău a avut un parcurs bun, atât în campionat, cât şi în Cupa României.

În cupele europene, parcursul a fost destul de şters, deoarece elevii lui Nikolay Jeliazkov au părăsit Challenge Cup după primul adversar mai incomod.

Oricum, nu rezultatele din acest sezon, ci nemulţumirile din lotul echipei au dus la o despărţire bruscă şi neaşteptată.

Se pare că atmosfera din vestiar a fost una încordată în ultima perioadă. Mâhnirea a venit din rândul unor jucători, care au privit cu ochi răi modul în care tehnicianul bulgar a alcătuit sextetul de start la mai multe partide, dar şi modul în care s-au făcut unele schimbări.

Nemulţumirile au fost confirmate indirect chiar de Jeliazkov, la finalul jocului cu Benfica Lisabona, când a avut un mesaj dur către unele persoane din fenomen, dar şi către unii jucători de la Zalău!?

„Eu nu sunt speriat de nicio echipă, deoarece, ştiţi ceva, problema este în casa noastră, aici trebuie să fie totul bine. În final, în locuri mici precum este Zalăul, oamenii încep să se atace între ei şi acesta este un lucru foarte periculos. Dacă toată lumea îşi doreşte ca noi să câştigăm campionatul, această echipa îl va câştiga. Dar, dacă începem să ne atacăm unii pe alţii, de ce joacă unul, de ce nu joacă altul, de ce fac schimbarea aceea, vom pierde tot. Aici nu mă refer la public, publicul poate face ce vrea. Vorbesc despre oamenii din  fenomen, dar de asemenea şi de jucători. Aşa că, acesta este momentul să tragem un semnal de alarmă şi e timpul să fim deştepţi, pentru că au fost multe lucruri care nu mi-au plăcut”, a spus Nikolay Jeliazkov.

Mai mult, acesta l-a criticat pe internaţionalul Cristian Bartha pentru prestaţia din returul cu Benfica, uitând faptul că fiul său a jucat foarte modest în acelaşi meci, fapt pentru care fanii l-au fluierat şi huiduit îndelung.

Astfel, problemele din vestiar nu s-au mai putut remedia şi Nikolay Jeliazkov a plecat de la echipă, iar  la finalul săptămânii trecute şi-a reziliat contractul cu CS Volei Municipal. Odată cu el, de la Zalău a plecat şi fiul său, Jani Jeliazkov.

“Începând cu 24 ianuarie, Nikolay Jeliazkov nu va mai pregăti echipa ACS Volei Municipal Zalău. Tehnicianul şi-a exprimat intenţia de a părăsi echipa imediat din motive personale, contractul de activitate sportivă încheiat între club şi antrenorul principal a fost reziliat cu acordul părţilor, la solicitarea domnului Nikolay Jeliazkov. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru activitatea desfăşurată aici şi pentru sprijinul acordat. Îi dorim mult succes în activitatea viitoare”, a fost comunicatul postat de preşedintele Vasile Coţa, pe siteul oficial al clubului.

Vă reamintim că bulgarul a ajuns la poalele Meseşului tot iarna, exact acum un an, în ianuarie 2018, după ce CS Volei Municipal se despărţise de Marian Constantin.

În mandatul său la Zalău, echipa s-a clasat în campionatul trecut pe locul 4, iar în Cupa României a fost eliminată în semifinale de Arcada Galaţi.

În actualul sezon, Jeliazkov a lăsat echipa în fotoliul de lider, cu acelaşi punctaj ca şi SCMU Craiova, grupare cu care se va duela la finalul săptămânii, într-o adevărată finală a Diviziei A1!

Interesant de spus faptul că pauza de pe banca tehnică a fost una extrem de scurtă, deoarece  Jeliazkov a ajuns deja la altă echipă.

Este vorba despre Lukoil Neftohimik Burgas, formaţie care în anii trecuţi a cucerit titlul naţional în Bulgaria.

În acest moment, însă, noua echipă a lui Jeliazkov ocupă locul 5 după 13 etape, cu 23 de puncte, având 11 puncte în spatele liderului TSKA Sofia.

Mai multe pe acest subiect în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 ianuarie.

 

You may also like

Leave a Comment