Responsive Menu
Add more content here...


Nicoleta Paşcalău şi George Prodan, AUR la Campionatul Naţional Şcolar la lupte libere

Cei doi luptători de la CSS Zalău s-au clasat pe locul 1 la categoriile 40 kg, respectiv 45 kg la competiţia desfăşurată la Reşiţa. Sportivii sălăjeni au mai adunat două medalii de argint şi o medalie de bronz

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

Luptătorii de la CSS Zalău au  fost din nou prezenţi pe tatami pentru prima competiţie oficială din acest an. În perioada 22 – 24 martie, la Reşiţa a avut loc Campionatul Naţional individual Şcolar, competiţie rezervată cadeţilor. Clubul sălăjean a participat cu şase sportivi, toţi cu rezultate bune. Au fost obţinute şi două titluri de campion, două de vicecampion, dar şi o medalie de bronz.

Performerii au fost Nicoleta Paşcalău care a obţinut locul 1 la categoria 40 kg şi George Prodan, campion naţional la 45 kg.

David Antonio (48 kg) şi Sebastian Pocola (65 kg) sunt sportivii clasaţi pe locul al doilea, în timp ce Sorin Ardelean a obţinut medalia de bronz.

Rareş Bărburaş a mai participat de la CSS Zalău, însă, deşi a avut o comportare bună, nu a reuşit să se claseze pe podium.

La situaţia pe cluburi, CSS Zalău s-a clasat pe locul 4.

Orice prestaţie şi orice rezultat bun nu este posibil fără implicarea antrenorilor devotaţi, iar în drumul spre succes, luptătorii sunt pregătiţi de Gheorghe Panc, Cristian Crişan şi Ioan Pantea.

“Pentru toate rezultatele obţinute de aceşti copii minunaţi, noi, antrenorii, vă mulţumim tuturor celor care ne sprijiniţi şi sunteţi alături de noi şi faceţi ca aceşi copii să strălucească la aceste competiţii naţionale. Felicitări şi vouă copii şi mult succes în continuare pentru a ne îndeplini toate obiectivele propuse în acest an”, a declarat Gheorghe Panc.

You may also like

Leave a Comment