Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorul Sorin Ardelean, medaliat la Cupa României

 Sportivul pregătit de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan a reuşit să obţină medalia de bronz la Cupa României U20, competiţie ce a avut loc la Călăraşi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 788 views
A+A-
Reset

Peste 370 de sportivi de la 73 de cluburi din toată ţara s-au aflat la startul Cupei României U20 la lupte libere, o nouă competiţie în care luptătorii din întreaga ţară au avut ocazia să-şi etaleze talentul şi prin multă muncă şi dăruinţă să câştige medalii.

La competiţia desfășurată la Călărași s-a aflat şi o delegaţie sălăjeană formată de 8 sportivi de la CSS Zalău. Toți au avut o prestație bună, reuşind o clasare în primii 10.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Sorin Ardelean la categoria 125 kg, sălăjeanul reuşind să obţină medalia de bronz.

George Prodan a luptat la categoria 57 kg, reuşind o clasare pe locul al cincilea.

Sebastian Ghiran (97 kg) s-a clasat pe locul 7, în timp ce pe locul 8 s-au clasat Daniel Barna (61 kg), Cătălin Măeriştean (65 kg).

Sportivii s-au pregătit sub atenate îndrumare a antrenorilor Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

“Felicitări sportivilor. Ţin să menţionez că majoritatea sportivilor noştri sunt încă juniori II, la prima participare la juniori I. Mult succes în continuare”, a declarat antrenorul Ioan Pantea.

Amintim faptul că Sorin Ardelean are doar 16 ani, astfel că performanţa sa este cu atât mai notabilă.

Performanța realizată de Sorin Ardelean vine după ce – acum o săptămână, tot la Călăraşi sportivii Nicoleta Paşcalău şi Sebastian Pocola au cucerit medaliile de argint la Cupa României Under 16.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 aprilie. 

You may also like

Leave a Comment