Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Moş Crăciun a venit şi la micuţii luptători de la CSM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 217 views
A+A-
Reset

Este o perioadă aglomerată, o perioadă în care Moş Crăciun este aşteptat de toţii copiii, iar acesta “face tot posibilul” să ajungă la fiecare. Zilele trecute, “Moşul” s-a oprit la Zalău, la cei mai mici luptători de la CSM Zalău.

Micuţii luptători l-au aşteptat pe Moşul cu colinde alese şi la final s-au bucurat cu toţii de darurile primite. A fost un an bun pentru micuţii luptători de la Clubul Sportiv Municipal, an în care au participat la competiţii importante la nivel naţional, Maria Zdroba şi Maria Părău reuşind să obţină medalii de aur.

“Copiii au pregătit Moşului un moment deosebit de colinde, ne-au încântat inimile cu bucurie şi glasurile lor curate. Tot în acest eveniment au fost premiate cele două mici campioane: Maria Zdroba şi Maria Părău. Secţia de LUPTE vă urează un Crăciun fericit şi plin de linişte”, a spus Petruţ Moigrădean, unul dintre antrenorii secţiei de lupte libere de la CSM Zalău.

Moşul a venit şi la luptătorii ceva mai mari, pregătiţi de Cristian Crişan, dar şi la cei de la CSS Zalău, pregătiţi de Gheorghe Panc şi Ioan Pantea, aceştia primind un rând de echipament de prezentare nou.

You may also like

Leave a Comment