Responsive Menu
Add more content here...


Început de an promiţător pentru luptătorii de la CSS şi CSM Zalău

Sportivii pregătiţi de Cristian Crişan, Gheorghe Panc şi Ioan Pantea au reuşit să impresioneze la un turneu internaţional ce a avut loc în Târgu Mureş. Sălăjenii au obţinut 5 locuri I, 4 locuri II şi 7 locuri III

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, în perioada 23 – 25 februarie, luptătorii cluburilor CSS şi CSM Zalău au participat la concursul internaţional Memorialul “Simon Laszlo şi Bello Ferenc” la Târgu Mureş. Micuţii sportivi pregătiţi de antrenorii Gheorghe Panc, Cristian Crişan şi Ioan Pantea au avut evoluţii excelente după cum remarcă chiar cei care se ocupă de pregătirea sportivilor atât la individual, cât şi la cumulul de puncte pe cluburi.

A fost un concurs cu participare numeroasă. Nu mai puţin de 315 sportivi de la peste 20 de cluburi din ţară şi străinătate s-au aflat la start. Pe lângă sportivii din România, la Târgu Mureş au mai fost prezenţi sportivi din Moldova, Slovacia şi Ungaria.

Gruparea sălăjeană a ocupat locul 3 în clasamentul pe cluburi după CSS-CSM Târgu Mureş şi BSG Târgu Mureş, fiind în faţa unor cluburi cu tradiţie în acest sport.

Cât despre prestaţiile individuale, Cezara Bălănean, Andrei Gui, Andrei Criste, Adrian Taloş şi David Antonio au ocupat locul 1, în timp ce Răzvan Panc, Bogdan Ianis, Sebastian Pocola şi Cătălin Măeriştean au fost sportivii clasaţi pe locul 2. Au urcat pe podium şi Marcus Bălănean, Nicoleta Paşcalău, Tudor Sălăjan, Luca Ileş, Marcel Rostaş, Denis Petruş şi Aurel Chiorean.

Antrenorii îi remarcă şi pe sportivii cu evoluţii bune, dar care nu au urcat pe podium, Codruţ Bob, Daniel Petruş, Antonio Stanciu, Gabriel Crişan, Nagy Alexandru şi Raul Covrig.

“La sfârşitul acestei competiţii sunt foarte mulţumit de prestaţia copiilor noştri, cât şi de rezultatele obţinute şi sper să fie un început de drum pe care îl vom urma până la sfârşitul anului în acelaşi ritm. Nu în ultimul rând ţin să le mulţumesc copiilor, părinţilor şi tuturor celor care au fost alături de noi pentru participarea la acest concurs. Pentru voi, copii, felicitările mele atât celor care aţi reuşit cât şi celor care aţi participat, dar fără sorţi de izbândă, toţi împreună aţi format o echipă minunată şi aţi dat dovadă de un mare profesionalism. Mult succes în continuare copii minunaţi”, a fost mesajul antrenorului Cristian Crişan, după competiţia de la Târgu Mureş.

You may also like

Leave a Comment