Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO! Moment unic in Liga 1! Scandarea la care au aderat suporterii FCSB-ului şi ai celor de la ”U” Cluj

Moment unic oferit de către cele două peluze la meciul dintre ''U'' Cluj – FCSB în etapa 27 din data de 19 februarie 2024

by Mario Stânean
0 comment 52 views
A+A-
Reset

În timpul meciului dintre ”U” Cluj şi FCSB, ce a avut loc luni seara pe Cluj Arena, fanii ambelor peluze s-au unit şi au scandat în cor ”Libertate pentru suporteri”

Ultraşii celor două formaţii au reacţionat împreună, după ce “Şepcile Roşii” au dat tonul. După aceste scandări, tot stadionul a fost în aplauzele fanilor ambelor echipe.

Ultraşii sunt tipul de fani cunoscuţi pentru susţinerea fanatică de care dau dovadă. Atunci când eşti ”Ultraş”, trăieşti sentimentele şi plăcerile vieţii alături de echipa de fotbal pe care o susţii. Un ultraş este mai mult decât un simplu suporter, deoarece acesta face sacrificii pentru acest sport şi pentru echipă.

 

Sursa foto: Instagram

 

Acestă zicală vine de la faptul că legile din România interzic fenomenul ’’Ultras’’, iar unii fani de la mai multe echipe au primit interdicţie pe stadioane.

 

Prin citatul respectiv, suporterii cer următoarele drepturi:

  1. Intrarea cu obiecte artizanale pe stadion
  2. Suporterii din peluze să fie liberi la orice fel de manifestare pentru încurajarea echipei
  3. Să se scoată interdicţia anumitor ultraşi de pe stadioane
  4. Fără amenzi acordate fanilor în timpul meciului

 

Sursa foto: Instagram

 

În urma acestei partide, FCSB rămâne pe locul 1 pe podium la 7 puncte distanţă de Rapid Bucureşti cu un număr total de 55 de puncte, iar echipa clujeană încheie partida pe locul 8, sperând să prindă un loc în Play-Off.

 

You may also like

Leave a Comment