Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău va juca din nou la Şimleu Silvaniei

Nu, nu este vorba despre un derby judeţean, deoarece Sportul Şimleu are activitate doar la nivel de copii şi juniori în prezent. Însă, SCM va disputa un meci amical pe Stadionul Măgura, în compania celor de la FC Bihor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 51 views
A+A-
Reset

Timp de trei sezoane, Stadionul “Măgura” a fost gazda mai multor derby-uri judeţene aprige purtate de Sportul Şimleu şi SCM Zalău la nivelul Ligii a III-a sau în Cupa României. Între timp, echipa de seniori de sub Măgura a devenit istorie, iar în prezent clubul îşi desfăşoară activitatea doar la nivel de copii şi juniori, iar Stadionul duce dorul unor astfel de dueluri aprige la nivel de seniori. Totuşi, iubitorii fotbalului din zonă au ocazia să vadă o astfel de partidă chiar miercuri, începând cu ora 12.00.

Pe Stadionul Măgura va avea loc confruntarea dintre FC Bihor şi SCM Zalău, două dintre fostele adversare ale şimleuanilor în Liga a III-a, ambele cu acelaşi obiectiv, promovarea în Liga a II-a. Însă, spre deosebire de perioada în care evolua şi Sportul Şimleu la acel nivel, FC Bihor şi SCM Zalău fac parte din Serii diferite şi ambele au şansa de a promova, fără a se intersecta.

Totuşi, să amintim faptul că cele două s-au întâlnit într-un cadru oficial şi în actualul sezon. Cele două au fost colege în Grupa C din Cupa României, din care au mai făcut parte FCSB, Dinamo, Oţelul Galaţi şi FCU 1948 Craiova. Partida a avut loc la Zalău şi a fost câştigată de SCM.

Ambele formaţii se află în plin sezon de pregătire. Pentru SCM Zalău va fi al şaptelea amical din acest an, după duelurile cu Unirea Dej, ACS Mediaş, CSC Dumbrăviţa, Progresul Pecica, Bekescsaba şi Szeged II.

Şi bihorenii au disputat mai multe partide amicale, ultima confruntare având loc chiar weekend-ul trecut, în deplasare la CSM Olimpia Satu Mare, colega de Serie a Zalăului. Sătmărenii s-au impus cu 2 – 1, un gol fiind marcat de Gueye Mansour – fostul idol de la Şimleu Silvaniei. Aşadar, miercuri, începând cu ora 12.00, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei va avea loc meciul amical dintre SCM Zalău şi FC Bihor.

You may also like

Leave a Comment