Responsive Menu
Add more content here...


Călător pe tărâmul întunericului (ultima parte a poveştii) – Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă

Motto: „Corpore Sano” - fericirea la un masaj distanţă!

by Tiberius NICODA
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Astăzi, povestea continuă şi are ca subiect: cabinetul de masaj “Corpore Sano” din Zalău, care este singurul cabinet de masaj din România – autorizat ca unitate protejată şi care funcţionează în cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din Sălaj. Vă prezentăm echipa “Corpore Sano” formată din: doamna Adela Tirizică, doamna Rafaela Puşcaş şi domnul Iştoan Daniel.

“Corpore Sano” este un cabinet de masaj al cărui maseuri profesionişti, datorită specializării şi simţului tactil de excepţie, pot presta servicii de o calitate superioară.

“Corpore Sano”– fericirea la un masaj distanţă!

Masajul este studiul anatomiei în Braille, iar echipa „Corpore Sano” este formată din persoane cu deficienţe de vedere, toţi profesionişti dedicaţi a căror mâini de aur te vor purta pe calea spre o viaţă mai sănătoasă şi mai fericită.

 

Masajul de relaxare este cel mai popular tratament, un masaj clasic în care se folosesc tehnici variate de aplicare a presiunii ideale pentru relaxare şi calmare. Scopul major al unui masaj de relaxare este de a ne scăpa de stres şi de a ne ajuta să avem o stare de bine.

Serviciile oferite în cadrul cabinetului „Corpore Sano”:

  • MASAJ DE ÎNTREŢINERE
  • MASAJ DE RELAXARE
  • MASAJ SPORTIV

Masajul de relaxare şi întreţinere este recomandat tuturor persoanelor sănătoase, indiferent de vârstă, care doresc să îşi menţină starea de sănătate şi să prevină îmbolnăvirea.

Masajul de întreţinere acţionează asupra întregului organism şi fiecare parte a corpului beneficiază de manevre adecvate conformaţiei zonei respective.

 

 

Ce este masajul sportiv?

O formă de masaj terapeutic, masajul sportiv implică manipularea ţesuturilor moi în beneficiul unei persoane angajate în activităţi fizice regulate. Scopul masajului sportiv este acela de a reduce stresul şi tensiunea care se pot acumula în ţesuturile moi în timpul exerciţiilor fizice.

Masajul sportiv este o terapie complementară destinată în primul rând atleţilor de performanţă sau persoanelor care fac mişcare în mod regulat, în special exerciţii fizice de o intensitate mare.

Preţurile pentru o şedinţă de masaj sunt modice şi variază între 40 de lei – masaj zonal – (cu o durată de 1/2 oră) şi respectiv 80 lei pentru o şedinţă de masaj general cu durata de o oră. În cadrul cabinetului poate beneficia de serviciile acestuia orice persoană care se programează pentru o şedinţă de masaj.

Pe lângă serviciile de masaj, Centrul Zalău „Corpore Sano” oferă pentru cei interesaţi şi cursuri de formare şi atestare în domeniul – „Masaj terapeutic”. Acesta este finalul unei poveşti care nu se termină aici şi care lasă pe mai departe loc altor poveşti şi fapte de excepţie, activităţi şi realizări pe care cei din cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din Sălaj pe lângă care funcţionează şi cabinetul „Corpore Sano” le au în plan.

 

 

You may also like

Leave a Comment