Responsive Menu
Add more content here...


Mihai Coasă: ” Sper ca la turneul de la Galaţi să jucăm cel puțin la fel de bine ca la Zalău”

by Călin ONICAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Experimentatul voleibalist spune că SCM Zalău a arătat o formă excelentă la turneul de la Zalău şi crede că echipa sa îşi poate continua prestaţiile bune şi la ultimul turneu al sezonului, care poate duce sălăjenii din nou spre titlul naţional!

La primul turneu de play-off, desfăşurat în weekend-ul trecut la Zalău, SCM Zalău a reuşit să se impună în faţa tuturor adversarelor, Steaua Bucureşti, Arcada Galaţi şi SCMU Craiova. Prin cele trei victorii mari, elevii lui Sorin Pop şi Marius Lazăr s-au apropiat de medaliile de argint, dar au intrat şi în cursa pentru titlul naţional, având de recuperat doar patru puncte de liderul Arcada Galaţi.

Centrul Mihai Coasă, unul dintre remarcaţii Zalăului, la turneul de la poalele Meseşului spune că echipa sa a evoluat excelent. Voleibalistul în vârstă de 31 de ani speră că – la al doilea turneu de play-off, programat de joi până sâmbătă la Galaţi – SCM Zalău va fi din nou una dintre remarcate.

“A fost un turneu foarte bun pentru noi, în care am arătat o formă excelentă și am jucat un volei de calitate. Am demonstrat că ne merităm locul în play-off. Personal vreau să felicit echipa pentru joc și dăruire. Mă bucur că am reușit să luptăm până la final, deși la ultimul meci intervenise oboseala. Sper să reușim să ne revenim fizic până la turneul următor și să jucăm cel puțin la fel de bine ca la meciurile din această săptămână”, a declarat Mihai Coasă pentru Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment