Responsive Menu
Add more content here...


Marius Lazăr: “Dacă vom obţine un punct cu campioana va fi foarte bine”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău se aşteaptă la un joc dificil în faţa liderului, dar are speranţe că echipa sa va arăta mai bine decât în partidele anterioare şi va reuşit primul rezultat pozitiv cu o contracandidată la primele locuri

SCM Zalău continuă seria jocurilor dificile, iar sâmbătă, de la ora 18.00, urmează să jaoce pe teren propriu cu Arcada Galaţi. Vicecampioana primeşte vizita echipei care a câştigat titlul în ultimii ani şi care ocupă fotoliul de lider după şase etape.

SCM Zalău are o misiune dificilă, dar antrenorul Marius Lazăr are speranţe că echipa sa va arăta mai bine decât în partidele anterioare şi va reuşi primul rezultat pozitiv cu o contracandidată la primele locuri.

“Dacă vom obţine un punct va fi foarte bine. Din păcate, în acest campionat avem multe ghinioane, inclusiv cu acest program, care nu ne avantajează.  În primul rând ne interesează să facem noi un meci bun. Atunci, cu siguranţă vor putea apărea şi rezultatele, măcar acel punct de care am avea nevoie.Ne dorim, dar să vedem ce vom reuşi. Arcada vine după un joc în Cehia şi avem toate atuurile să sperăm la ceva din acest meci. Nicio echipă nu este de neînvins. S-a demonstrat acest lucru în cele şase etape şi încă nu a fost o echipă care să aibă un parcurs perfect”, spune antrenorul Marius Lazăr.

You may also like

Leave a Comment