Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan şi-a aflat adversarul de la baraj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului se va duela cu Olimpia MCMXXI Satu Mare la barajul pentru promovarea în Liga a III-a


Luceafărul Bălan a devenit campioana Sălajului după victoria din penultima etapă cu CS Barcău Nuşfalău. Acela a fost de fapt şi ultimul meci al grupării conduse de Radu Pop. În ultima etapă, Luceafărul a deplasat doar 11 juniori la Cosniciu, astfel că noua campioană a Sălajului a fost surclasată cu un neverosimil 7 – 0.

Însă, mai important este faptul că la finele săptămânii trecute, Luceafărul Bălan şi-a aflat adversarul de la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Este vorba despre Olimpia MCMXXI Satu Mare. Echipa suporterilor din Satu Mare a devenit campioana judeţului vecin, asigurându-şi matematic prezenţa în barajul pentru promovare încă din etapa a 8-a play-off-ului.

Olimpia MCMXXI Satu Mare este o echipă înfiinţată de suporterii fostei Olimpia 2010 Satu Mare, echipă ce a dat faliment în anul 2018.

Pentru gruparea din Bălan va fi un sentiment de deja-vu, având în vedere că şi la primul baraj de promovare în Liga a III-a, Luceafărul a evoluat tot împotriva Olimpiei Satu Mare.

În 2015, campioana Sălajului s-a duelat cu echipa secundă a formaţiei sătmărene care evolua la vremea respectivă în Liga a II-a şi avea să obţină promovarea la capătul unui joc superb pe Gîlgău Arena, cu un Mihai Bode în mare formă.

Aproape 10 ani mai târziu, Luceafărul Bălan are din nou şansa de a se lupta pentru promovare, tot pe Gîlgău Arena, şi tot împotriva Olimpiei.

Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 17 iunie 2023, ora 18.00, respectiv 24 iunie 2023, ora 17.30.

You may also like

Leave a Comment