Responsive Menu
Add more content here...


Autovip şi Fan Courier şi-au aflat adversarii de la turneul de calificare la Campionatul Naţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Campioana ACS Dia Guard este calificată direct pe tabloul principal, în timp ce AS Autovip şi AS Fan Courier vor trece printr-un turneu de calificare pentru a-şi asigura un loc la turneul final al Campionatului Naţional la minifotbal


Federaţia Română de Minifotbal se pregăteşte pentru prima competiţie majoră din calendarul intern. Este vorba despre Superliga României (fosta Supercupa României). Competiţia reprezintă şi un turneu de calificare la Campionatul Naţional de la Bistriţa (28 iunie – 2 iulie).

Superliga va avea loc de vineri, până duminică, între 9 şi 11 iunie, în două locaţii: Hunedoara şi Iaşi.

La această competiţie participă şi două echipe din judeţul Sălaj. Este vorba despre AS Autovip şi AS Fan Courier. Cele două speră să se alăture campioanei ACS Dia Guard, pe tabloul principal de la Campionatul Naţional, acolo unde ajung cele mai bune 32 de echipe de minifotbal din ţară.16 echipe sunt calificate direct la Campionatul Naţional, în timp ce alte 16 speră să obţină calificarea în urma participării la Superliga României.

La turneul de la Hunedoara vor fi 24 de echipe participante, dintre care 8 vor obţine calificarea. La Iaşi sunt 28 de echipe prezente şi 8 vor obţine calificarea la Campinoatul Naţional.Cele două echipe sălăjene vor participa la turneul de la Hunedoara, aflându-şi marţi seară şi adversarii.

Astfel, Fan Courier face parte din Grupa A, alături de ACS Ninirox Timişoara, ACS Atletic Joga Bonito Alba Iulia şi ACS Redex Baia Mare.

În ceea ce o priveşte pe Autovip, vicecampioana Sălajului a fost repartizată în Grupa E, alături de ACS Dr. Browns’s Baia Mare, CS Luceafărul Cluj-Napoca şi CS Premier Sibiu.

You may also like

Leave a Comment