Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan are nevoie de o minune pentru a reveni în Liga a III-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

După ce a pierdut meciul tur la trei goluri diferenţă, campioana Sălajului are nevoie de o minune pentru a promova din nou în Liga a III-a

Sâmbătă, ora 17.30, Stadionul Someşul: Olimpia Satu Mare – Luceafărul Bălan


Luceafărul Bălan a avut parte de un prim meci de coşmar la barajul de promovare în Liga a III-a cu Olimpia Satu Mare. Campioana Sălajului a fost plouată şi la propriu şi la figurat în meciul de pe Gâlgău Arena, iar sătmărenii s-au impus la trei goluri diferenţă în meciul tur.

A fost un scor poate un pic prea drastic faţă de ce s-a jucat în teren, cu un portar neinspirat al campioanei Sălajului. Însă, detaliile acestea nu mai contează. Cert este că Olimpia s-a impus cu 5 – 2 în fieful Luceafărului şi a luat o opţiune serioasă pentru promovaera în Liga a III-a.

Campioana Sălajului are nevoie de un miracol pentru a reuşi să întoarcă rezultatul. Poate experienţa superioară a grupării sălăjene ar putea face diferenţa, însă, pare destul de greu, mai ales că sătmărenii au dovedit să sunt o echipă solidă în defensivă şi una pragmatică în ofensivă. Şi în meciul tur, sătmărenii au taxat echipa sălăjeană la fiecare ocazie creată.

Olimpia a avut în spate şi o galerie superbă care a încurajat jucătorii pe toată durata partidei. Se anunţă un retur de foc pentru Luceafărul Bălan, un retur în care campioana Sălajului nu mai are nimic de pierdut.

Returul dintre Olimpia Satu Mare şi Luceafărul Bălan va avea loc sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 17.30. Meciul va avea loc pe Stadionul Someşul, iar biletul de intrare va fi 10 lei.  Copiii au intrarea gratuită.

“Suntem dezamăgiţi de scorul înregistrat în tur. Am făcut multe greşeli individuale. Ăsta este fotbalul. Olimpia este o echipă solidă, bine pregătită din toate punctele de vedere. În fotbal totul este posibil. Normal că ei pleacă cu prima şansă, însă, dacă prindem o zi bună, nu se ştie. Noi nu mai avem nimic de pierdut şi mergem să ne jucăm şansa. Ne dorim să ieşim cu fruntea sus din acest baraj”, ne-a declarat Emil Ionaş, antrenorul de la Luceafărul Bălan.

You may also like

Leave a Comment