Responsive Menu
Add more content here...


David Anton urcă în cuşcă în capitala Georgiei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Luptătorul sălăjean se va duela într-o gală de kickbox la profesionişti, la Tbilisi, împotriva unui sportiv local, Otar Gogoberishvili. Gala din capitala Georgiei va începe duminică, 25 iunie, la ora 21.00 (ora României)


David Anton a devenit un nume cunoscut în kickboxingul profesionist, după ce a reuşit să devină campion în acest sport, în Gala UFT de la Satu Mare. A impresionat atunci într-o piramidă de patru luptători, reuşind să devină campion în kickboxing.

Ulterior, acesta şi-a făcut debutul şi în box, sport în care a reuşit să devină vicecampion naţional şi, totodată, a reuşit să cucerească şi medalia de argint la Cupa României.

Însă, marea sa pasiune, rămâne kickboxingul, sport în care îşi doreşte să aibă un progres constant, astfel că se pregăteşte de zor cu Virgil Meleg pentru a continua să facă performanţă.

La finalul acestei săptămâni, pe data de 25 iunie, David Anton va urca din nou în cuşcă, urmând a lupta într-o gală ce va avea loc tocmai în Tbilisi, capitala Georgiei. Sportivul sălăjean a fost invitat să participe în gala de duminică, acolo unde se va lupta cu Otar Gogoberishvili, sportiv din Georgia.

David Anton este singurul sportiv din România care va fi prezent la această gală. Evenimentul este organizat în colaborare cu  ISKA (International Sport Kickboxing Association), una dintre cele mai importante Asociaţii care organizează meciuri de kickboxing la nivel mondial.

“În data de 25.06.2023 voi lupta într-un superfight în oraşul Tbilisi, capitala Georgiei cu un sportiv experimentat şi valoros. Sunt pregătit să fac un meci mare. Este un meci foarte important pentru mine, dar în acelaşi timp şi pentru România pentru că voi reprezenta România la nivel mondial”, a menţionat David Anton, care a ţinut să le mulţumească şi sponsorilor săi care fac posibilă această deplasare.

De precizat este faptul că Anton va lupta la o categorie cu care este mai puţin familiarizat, -75 kg.

“Este o categorie nouă pentru mine şi am muncit din greu să ajung aici. Până acum şi în kickbox, dar şi în box m-am luptat la 80 kg”, spune David Anton.

Gala va putea fi urmărită duminică, începând cu ora 21.00 (ora României) pe pagina de facebook MAX FIGHT League, dar şi pe contul lor de youtube.

You may also like

Leave a Comment