Responsive Menu
Add more content here...


Logo nou şi primul turneu organizat de “noul” Sportul Şimleu

Gruparea de la poalele Măgurii îşi continuă activitatea doar la nivel de copii şi juniori, nivel la care a şi organizat un turneu în sala Măgura, după ce şi-a schimbat şi logo-ul

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

După desfiinţarea echipei de seniori ce a reprezentat oraşul în Liga a III-a, Sportul Şimleu îşi continuă activitatea doar la nivel de copii şi juniori.

După această “reorganizare”, clubul a avut nevoie de o rebranduire, după cum se anunţă prin intermediul paginii de facebook.

“După implementarea noii strategii de desfăşurare a activităţii clubului de fotbal de la poalele Măgurii, clubul are nevoie şi de rebranduire. Aşadar, am procedat la schimbarea logo-ului. Noul logo este unul reprezentativ, pornind de la cunoscuta expresie folosită în mass-media de-a lungul timpului “fotbal la poalele Măgurii”. Mulţumim Paul Marincean pentru ajutorul acordat şi pentru faptul că ai acceptat să faci parte din proiectul nostru”, se arată într-un comunicat oficial al clubului.

După această informare, Sportul Şimleu a organizat la finele săptămânii trecute Cupa Măgura 2024, o competiţie de copii cu peste 140 de participanţi de la 7 echipe.

Competiţia s-a desfăşurat timp de două zile, în sala de sport Măgura, la grupele 2011 şi 2013. Au participat Sportul Şimleu, Şcoala de Fotbal Liviu Feraru, SCO Jibou, Unirea Tăşnad, Barcău Nuşfalău, Rapid Crişul Oradea şi Viitorul Marghita.

“Ne-am bucurat de prezenţa a peste 140 de copii la turneul pe care l-am organizat. Mulţumim tuturor participanţilor. Echipele care ne-au onorat cu prezenţa dând dovadă de fair-play, preocupându-se doar de joc. Felicitări jucătorilor şi antrenorilor. Salutăm părinţii, cei mai înfocaţi suporteri. Mulţumim Primăria Şimleu Silvaniei şi SC Kio-Trans SRL pentru susţinere”, se arată într-un comunicat al clubului Sportul Şimleu. 

Sâmbătă, 24 februarie, vor avea loc meciurile grupei 2015.

 

 

You may also like

Leave a Comment