Responsive Menu
Add more content here...


O nouă sală de sport la Jibou!

După ce în vara anului trecut a fost inaugurată o modernă sală de sport ce a costat aproape 10 milioane de lei, o altă bază urmează să fie finalizată în oraşul de pe Someş

by Călin ONICAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Ani la rând, oraşul Jibou a suferit mult din cauza lipsei bazelor sportive. Pentru a putea face mişcare, tinerii trebuiau să meargă la sala de sport de la Someş-Odorhei sau chiar la bazele din Zalău. În ultimii ani, însă, situaţia s-a schimbat radical.

La Jibou a fost construit un teren cu suprafaţă sintetică, iar Stadionul a fost modernizat exemplar de administraţia locală.

Anul trecut, în apropierea stadionului a fost construită o modernă sală de sport, în care sportivii de la clubul SCO Jibou, şi nu numai, pot practica mai multe ramuri sportive.

Tot în apropiere, urmează să se finalizeze lucrările la un bazin de înot, astfel că iubitorii de sport şi mişcare chiar au motive de bucurie.

Şi, aceasta nu e totul, deoarece autorităţile locale se pregătesc să inaugureze încă o bază sportivă! Este vorba de o nouă sală de sport amplasată în apropierea Liceului Tehnologic “Octavian Goga”.

Investiţia face parte dintr-un proiect mai complex ce prevede şi lucrări de modernizare la Liceul Tehnologic “Octavian Goga”.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regională (POR) 2014-2020, iar investiţia se ridică la peste 13 milioane de lei, din care sprijinul financiar nerambursarbil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de peste 8 milioane de lei.

Chiar dacă lucrările la sala de sport au început doar anul trecut, treaba a mers foarte bine, astfel  construcţia este deja finalizată. Constructorul lucrează la interior, iar în anul 2024 ar putea fi recepţionată şi această bază sportivă!

You may also like

Leave a Comment