Responsive Menu
Add more content here...


Linişte deplină la SCM Zalău 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Echipa de volei a Zalăului încă nu a început la procesul de formare a lotului pentru sezonul viitor şi la căutarea unui antrenor până ce nu va şti exact pe ce buget se va baza secţia de volei în sezonul 2022 – 2023

Început în octombrie, sezonul 2021 – 2022 din Divizia A1 s-a terminat în doar 6 luni, ultima etapă având loc pe 20 aprilie. SCM Zalău a încheiat această stagiune pe poziţia a şasea, fiind cea mai slabă clasare a voleiului zălăuan din ultimii 13 ani.

Oarecum această clasare are una dintre cauze bugetul de care a dispus secţia de volei, mult mai mic comparativ cu Arcada, Steaua, Dinamo sau SCMU Craiova, echipele care au fost în play-off. În stagiunea următoare, SCM Zalău vrea să aibă o comportare mult mai bună.

Deocamdată este linişte deplină la secţia de volei, iar conducerea încă nu poate să  înceapă la procesul de formarea a lotului.

Nici despre aducerea unui nou antrenor nu se poate vorbi, deoarece încă nu se ştie exact bugetul de care va dispune SCM Zalău în sezonul 2022 – 2023.

În momentul de faţă, fosta vicecampioană nu mai are niciun jucător în lot.

Va urma un proces de la zero pentru construirea echipei pentru campionatul următor, însă acest lucra se va întâmpla după ce SCM va afla susţinerea financiară pe care o va avea în campionatul următor.  Între timp, unele grupări au şi bifat achiziţii şi şi-au format loturile pentru sezonul următor.

Deocamdată, SCM Zalău nu este în criză de timp, deoarece campionatul următor începe abia în luna octombrie, iar startul pregătirilor se dă undeva în luna august.

“Nu avem semnate contracte pentru sezonul următor cu nimeni. Toate echipele sunt formate în proporţie de 90% şi aş vrea cât mai curând să începem şi noi la formarea echipei, dar acest lucru nu depinde de mine”, declară managerul Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment