Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Lansarea candidaților de la Sălaj de către Alianța Dreapta Unită pe șantierul centurii ocolitoare a Zalăului

by Tiberius NICODA
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Lansarea candidaților Dreapta Unită Sălaj   a avut loc  pe șantierul din alcătuirea  centurii ocolitoare a Zalăului, care face legătura cu Autostrada Transilvania.

La alegerile locale  2024: Alianța Dreapta Unită, formată din Forța Dreptei, USR și PMP, va avea candidați comuni.

Dreapta Unita, alianța politica ce reunește USR, PMP și Forța Dreptei, și-a lansat oficial candidații la Primaria Zalau, Consiliul Județean Salaj și Primaria Jibou. Prezentarea candidaților a avut loc intr-o conferința de presa organizata astazi la intrarea pe tronsonul doi al șoselei de centura a municipiului Zalau, tronson care trebuia dat in folosința acum un an, dar pe care mai este mult de munca. In deschiderea conferinței, președintele USR Salaj, Mihai Tamaș, a vorbit despre candidații grupării și  despre necesitatea alegerii în administrația locala și județeana a unor oameni competenți.

Au fost dezvăluite numele candidaților la Primăria Zalău și la Consiliul Județean Sălaj împreună cu o parte dintre consilierii locali și județeni, care aspiră să conducă orașul și județul în următorul mandat, alături de doi dintre candidații de la europarlamentare ai Aliantei Dreapta Unită.

În acest context s-au prezentat candidaturile  în persoana lui Cosmin Ardelean, consilier județean USR, de meserie profesor de educație fizică și director de școală care este  este candidatul Alianței Forța Dreptei pentru postul de președinte al Consiliului Județean Sălaj. Apoi, pentru  Primăria Zalău, candidatul desemnat este Gabriela Olar, profesor de fizică, actualmente consilier municipal și director al Palatului Copiilor Zalău. Pentru  Jibou, Alianța Forța Dreptei mizează pe persoana  președintelui PMP Sălaj, Emanuel Pop, care provine din mediul privat, cu experiență în domeniul bancar.

Cu discursuri specifice axate pe  determinare și făgăduințe pentru o schimbare pozitivă, aspiranții la funcțiile  publice au exprimat crezul lor pentru a lămuri simpatizanții și electoratul sălăjean asupra idealurilor și intențiilor lor, pentru a atrage   încrederea alegătorilor,și pe a acelora  care sunt interesați de  evoluția politicii locale.

Cu această ocazie, Alianța Dreapta Unită și-a arătat disponibilitatea și  angajamentul pentru unitate și colaborare în vederea realizării unor obiective comune în beneficiul comunității pe diverse paliere de interes local și european.

Prezentarea candidaților marchează startul unei campanii electorale intense, unde fiecare participant își va prezenta viziunea și planurile pentru dezvoltarea locală și județeană.

Candidații Alianței Dreapta Unită sunt determinați să abordeze cu sinceritate și realism  provocările și să poată da soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă orașul și județul. Candidații declară că sunt pentru o administrație transparentă, eficientă și implicată activ în rezolvarea nevoilor comunității.

Prezentarea candidaților reprezintă doar începutul unei campanii intense, în care Alianța Dreapta Unită va lupta pentru a câștiga încrederea și sprijinul cetățenilor în vederea obținerii victoriei în alegerile locale și europarlamentare .

 

You may also like

Leave a Comment