Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, un nou duel cu CSM Olimpia Satu Mare

SCM Zalău va înfrunta din nou clubul sătmărean, deşi o făcuse doar în urmă cu două săptămâni. Cele două s-au întâlnit în ultima etapă a sezonului regulat şi se vor duela şi în etapa a II-a din play-off. De fapt, până la finalul acestei faze se vor mai întâlni de alte două ori

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 49 views
A+A-
Reset

Vineri, ora 17.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare


Play-off-ul Ligii a III-a a debutat la finele săptămânii trecute, iar favoritele din Seria a X-a au scârţâit la debut. SCM Zalău a avut o prestaţie palidă cu CSM Sighetu Marmaţiei şi a obţinut doar o remiză albă. CSM Olimpia Satu Mare a comis-o şi mai rău şi a pierdut pe teren propriu confruntarea cu “revelaţia” acestei Serii, nou-promovata Crişul Sântandrei.

Cu orgoliile rănite, SCM Zalău şi CSM Olimpia Satu Mare nu prea îşi mai permit paşi greşiţi şi caută să revină la cea mai bună formă posibilă pentru că adevăratul campionat abia a început.

Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni, la Satu Mare, în ultima etapă a sezonului regulat. S-a terminat 1 – 1, aşa cum se întâmplase şi la meciul tur, de la Zalău.

La Zalău se vor întâlni, din nou, vineri, meciul contând pentru etapa a II-a din play-off. Ambele echipe vizează victoria şi sunt obligate moral să o facă. SCM Zalău speră să facă uitată prestaţia cu CSM Sighetu Marmaţiei, iar cu o victorie în faţa echipei din Satu Mare îşi va asigura în proporţii mari locul 1 în această Serie şi totodată, va recâştiga simpatia fanilor.

Aşadar, vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău va avea loc confruntarea dintre SCM Zalău şi CSM Olimpia Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment