Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr şi devotat, Daniel Roşca este candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Cizer

“Scopul şi obiectivele mele fiind interesele comunităţii şi bunăstarea dumneavoastră. Vreau să fiu prietenul vostru, vecinul vostru, fiul vostru, omul la care să veniţi cu inima deschisă şi omul care vă v-a oferi soluţii şi nu promisiuni”, spune Daniel Roşca

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 347 views
A+A-
Reset

Daniel Roşca este un tânăr ambiţios, serios şi care se prezintă a fi muncitor şi implicat în problemele societăţii. Este tânăr, dar în acelaşi timp, are experienţă deja în administraţie, fiind administrator public al comunei Cizer în ultimii ani, fiind şi coordonatorul unor proiecte aflate în diferite stadii de execuţie, de peste 30 de milioane de lei.

În vârstă de 35 de ani, Daniel este candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Cizer, după ce primarul în funcţie, Nicolae Pavel a decis să se retragă şi să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Cei doi au făcut o echipă bună în aceşti patru ani de mandat, astfel că Daniel este candidatul perfect care să continue dezvoltarea comunei.

Daniel Roşca este absolvent al Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură din cadrul Universităţii Oradea, promoţia 2011 cu specializarea inginer Construcţii Civile Industriale şi Agricole lucrând ca şi proiectant în mediul privat aproape 6 ani. Are o echipă de consilieri formată de oameni vrednici, inimoşi şi dornici de performanţă.

“Sunt un om moral, sincer, onest, apreciez transparenţa şi încrederea. Îmi place să-l tratez pe cel de lângă mine cu respect, să-l ascult şi să luăm împreună cele mai bune decizii, în spiritul şi litera legii. Nu-mi plac conflictele persoanel, în care ataci omul, prefer conflictele de idei, constructive, dezbateri care să ducă la progres. Consider că tinereţea mea, expertiza şi determinarea, pot face din programul meu un succes de care să beneficiem toţi. Scopul şi obiectivele mele fiind interesele comunităţii şi bunăstarea dumneavoastră.

Vreau să fiu prietenul vostru, vecinul vostru, fiul vostru, omul la care să veniţi cu inima deschisă şi omul care vă v-a oferi soluţii şi nu promisiuni. Candidez cu credinţa că în perioada următoare roadele muncii noastre din ultimii patru ani se vor regăsi în bunăstarea comunităţii.

Nu vă fac promisiuni pe care să nu le pot onora. Vă promit loialitate, respect şi dedicare, muncă până la epuizare, sinceritate şi devotament, de ce nu şi un zâmbet, un cuvânt cald spus la momentul potrivit care să vă aline starea de spirit. Am să fiu la dispoziţia dumneavoastră cât veţi dori şi cât o să pot fi util, nicio secundă mai mult. Vă încurajez să fiţi alături de mine şi de echipa de consilieri ai PNL. Doamne ajută!”, este mesajul tânărului Daniel Roşca.

Lista consilierilor locali PNL: Ştefan Mihai Barboş, Cosmin Silviu Bob, Ioana Mariana Breje, Teodor Coca, Nicolae Cristea, Vasile Crişan, Ionuţ Daniel Fărcaş, Matei Tudor Marincaş, Nicolae Pop, Daniel Nicolae Roşca, Adrian Costel Roşca, Pavel Daniel Ţolaş şi Ioan Ţurcaş.

Mai multe detalii, în ziarul Ştirile din Sălaj care săptămâna aceasta apare joi, 2 mai.

You may also like

Leave a Comment