Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Tudor Magdaş, în echipa ideală a sezonului regulat din Divizia A1

Voleibalistul de la Corona Braşov a avut prestaţii foarte bune la echipa pregătită de Laurenţiu Lică, prestaţii care la final de sezon regulat i-au adus nominalizarea în echipa ideală a sezonului regulat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 84 views
A+A-
Reset

După ce a câştigat tot pe plan intern cu Arcada Galaţi, Tudor Magdaş a ales să schimbe echipe în vara trecută şi a ajuns la Corona Braşov. A fost o mutare interesantă, de la campioana României la o nou-promovată. Însă, proiectul de la Braşov i-a dat încredere, iar sub aripa antrenorului Laurenţiu Lică a continuat să crească în joc, fiind unul dintre cei mai valoroşi centri din campionat.Corona Braşov a fost revelaţia acestui sezon, reuşind multe etape să fie chiar pe primul loc. În cele din urmă a terminat sezonul regulat pe locul 3 şi în prezent este calificată în semifinalele Diviziei A1, după ce a trecut de Steaua cu 2 – 0 în prima fază a play-off-ului.

Prestaţiile foarte bune din sezonul regulat i-au adus zălăuanului Tudor Magdaş şi nominalizarea în echipa ideală a sezonului regulat, un motiv de bucurie pentru voleibalist, cât şi pentru Corona, grupare ce îl mai are în echipa ideală pe coordonatorul Rusmir Halilovic.Înainte de Corona Braşov, Tudor Magdaş a mai evoluat la Tricolorul Ploieşti, Unirea Dej şi Arcada Galaţi.

Echipa ideală: Nicolas Marechal (Rapid), Mircea Peţa (Steaua), Marian Bala (Arcada), Simon Krajcovic (Steaua), Aliasghar Mojarad (Rapid), Tudor Magdaş (Corona), Aaro Nikula (Arcada), Amir Ghafour (Rapid), Rusmir Halilovic (Corona), Javad Karimi (Arcada) şi Carol Kosinski (Rapid). Antrenor: Sergiu Stancu (Arcada).

“Sincer să fiu m-am bucurat când am văzut acele publicaţii făcute de Federaţia Română de Volei. Semnifică rodul muncii mele depuse pe tot parcursul sezonului, dar şi al colegilor şi al staff-ului fără de care nu aş fi reuşit să fiu în echipa sezonului şi totodată în semifinalele campionatului, lucru care contează mai mult decât acea prezenţă în echipa sezonului. Am muncit mult, ne-am străduit la fiecare antrenament de la bun început, la fiecare meci pentru a ajunge aici. Iar toate acestea sunt bazate pe puterea unui grup unit în care fiecare în parte s-a simţit bine, încrezător în propriile puteri şi în ceea ce ne-a transmis întregul staff, începând de la antrenorul principal Laurenţiu Lică şi terminând cu preparatorul fizic Ştefan Gerea, care au dat dovadă de profesionalism în fiecare moment. Până acum a fost un sezon extraordinar, am realizat ceva la care nu s-ar fi aşteptat nimeni. Mă simt bine aici din toate punctele de vedere. Mă bucur că am reuşit să atingem aceste rezultate, cu care am reuşit să aducem în Sala Sporturilor din Braşov tot mai mult public”.

 Tudor Magdaş – centru Corona Braşov

You may also like

Leave a Comment