Responsive Menu
Add more content here...


Curățenie generală. Primăria Jibou pregătește orașul pentru Paște

Pe ”ultimii metri”, pentru întâmpinarea marii Sărbători Pascale, administrația locală dar și jibouanii sunt pe finalul curățeniei de primavară

by Mihai POP
0 comment 179 views
A+A-
Reset

Administrația Locală din Jibou a demarat pregătirile pentru înfrumusețarea orașului înainte de sărbătorile pascale. Campania de ecologizare a parcurilor a început deja, de asemeni se execută lucrările de vopsire a zebrelor, se plantează rondourile cu flori, iar in unele zone a fost cosită iarba.

Din evantaiul tuturor speciilor care pot fi plantate, primăria a ales doar speciile rezistente, nepretențioase și cu înflorire din abundență, până toamna târziu.

De asemenea, angajații Administraţiei Domeniului Public au ieșit și ei înarmați cu mături și cu utilajele din dotare, pentru curățarea carosabilului de pe principalele artere din oraș.

Autoritățile și-au propus să finalizeze toate lucrările până în ajunul Sărbătorilor de Paște.

”Consideram că spaţiul verde constituie o componentă principală a ansamblului urbanistic prin funcţiile multiple pe care le îndeplineşte ca element de recreere și odihnă a oamenilor, precum şi ca factor de îmbunătăţire a microclimatului. Florile dau viață și culoare, și ne ofera momente de relaxare in stresul cotidian. Dumnezeu sa binecuvânteze Jiboul, și toți jibouanii!🙏”, a transmis viceprimarul Vlad Pașcalău.

 

You may also like

Leave a Comment