Responsive Menu
Add more content here...


La Jibou se construiește un bloc locuințe de serviciu pentru specialiști

Proiectul include atragerea și menținerea specialiștilor din domeniul sănătății și al educației

by Tiberius NICODA
0 comment 288 views
A+A-
Reset

La Jibou continuă proiectele înițiate în sprijinul comunității demarându-se proiectul “Construire bloc locuințe de serviciu pentru specialiști S+P+4E”. Aceasta este  o inițiativă semnificativă la nivelul unității administrativ-teritoriale Jibou a edilului Dan Ghiurco.

Lucrările fiind  în desfășurare, acest proiect își propune să asigure un fond de locuințe adecvat pentru specialiștii din domeniul învățământului și sănătății.

Proiectului include atragerea și menținerea specialiștilor din domeniul sănătății și al educației, cu impact direct asupra îmbunătățirii serviciilor oferite în aceste domenii.

Acest bloc  de locuințe va dispune de 38 de apartamente și va oferi un acces facil și convenabil la locuințe de calitate pentru specialiști.

Pentru finalizarea proiectului  se includ finisajele exterioare (tencuială decorativă, tâmplării exterioare cu tâmplărie din PVC și ferestre tip termopan, balustradă cu parapet metalic din tablă expandată și mână curentă metalică), realizarea instalațiilor sanitare, termice, electrice, de curenți slabi, implicit instalațiile de utilizare gaz.

“Am reușit implementarea unui sistem energetic eficient, care va include panouri solare pentru reducerea consumului de energie. De asemenea, proiectul include construirea a 30 de locuri de parcare la subsol, în vederea asigurării unei soluții adecvate pentru nevoile rezidenților. Valoarea totală a proiectului, în sumă de 21.411.553,64 lei cu TVA inclus”, a precizat edilul Jiboului.

Transmitem felicitări pentru inițiativă și dorim împliniri și succes edilului și pe mai departe!

You may also like

Leave a Comment