Responsive Menu
Add more content here...


La doar 14 ani jumate, Patrick Verdeş a debutat în competiţiile oficiale de seniori!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Talentatul puşti s-a remarcat la Campionatul Naţional de Speranţe, unde a fost desemnat cel mai bun trăgător. A venit şi răsplata şi sportivul şi-a făcut debutul şi la seniori, în tricoul celor de la Volei Club Zalău


Academia de Volei “Lazăr Marius” începe să formeze jucători pentru primele ligi din voleiul românesc. După ce Cristian Porumb a debutat în Divizia A1 la doar 15 ani, la SCM Zalău, un alt produs al Academiei a făcut pasul spre voleiul de performanţă. 

Astfel, Patrick Verdeş este legitimat şi la Volei Club Zalău, echipă ce evoluează în Divizia A2. Cu ocazia turneului pe care l-a organizat, Volei Club i-a oferit şansa debutului pentru Patrick Verdeş, în meciul câştigat de zălăuani cu 3 – 0 în faţa celor de la Westar Arad.

“Ne bucurăm că am avut ocazia să le dăm şansa să joace şi juniorilor. A debutat inclusiv mezinul echipei, Patrick Verdeş care are doar 14 ani şi jumătate şi care a avut o evoluţie foarte bună. Pentru noi acesta este obiectivul, să promovăm cât mai mulţi copii şi să-i aducem la un nivel de pregătire care să-i ajute să facă faţă şi la nivelul primei ligi”, ne-a spus Gabriel Terheş – conducătorul de la Volei Club Zalău.

Patrick Verdeş evoluează pe postul de secund, iar în vară a fost desemnat cel mai bun trăgător de la Campionatul Naţional de Speranţe, acolo unde şi-a ajutat echipa să câştige medaliile de bronz.

You may also like

Leave a Comment