Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii U17 de la SCM Zalău încep play-off-ul de pe primul loc

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 88 views
A+A-
Reset

Formaţia antrenată de Marius Muntean a încheiat în forţă sezonul regulat al campionatului, reuşind să câştige şi în deplasarea de la LPS Cluj. Zălăuanii au înregistrat opt victorii şi două remize în prima fază a campionatului şi intră în play-off cu un avantaj de două puncte faţă de echipa de pe locul secund

Este sezonul juniorilor U17 de la SCM Zalău care au avut un parcurs notabil în prima fază a Campionatului Naţional. În cele 10 etape din sezonul regulat, gruparea antrenată de Marius Muntean nu a cunoscut gustul înfrângerii, reuşind două remize şi nu mai puţin de opt victorii.

Zălăuanii au intrat în play-off din fotoliul de lider, reuşind să câştige şi în ultima etapă cu 2 – 0 în deplasarea de la LPS Cluj-Napoca. Gruparea de sub Meseş are un avantaj de două puncte faţă de FC Bihor Oradea, echipa de pe locul secund, care de altfel nu a pierdut până acum în campionat.

Play-off-ul debutează sâmbătă. În acest an se joacă patru etape

Primele şase clasate s-au calificat în play-off, fază care se desfăşoară în sistem tur-retur. Din cele 10 etape, primele patru au loc în acest an, campionatul urmând să intre în pauza de iarnă după etapa din 25 noiembrie. Până atunci, SCM Zalău va juca cu Sporting Cluj, LPS Satu Mare, Academia Partium şi FC Bihor Oradea.

Primul joc este cu Sporting Cluj, sâmbătă, de la ora 14.00, la Mirşid. Peste doar câteva zile, cele două echipe se vor întâlni şi în faza a II-a eliminatorie a Cupei României U17, de data aceasta la Cluj-Napoca, partida fiind programat pe 8 noiembrie, de la ora 14.00.

În sezonul regulat, SCM Zalău a trecut cu 3 – 0 de Sporting Cluj, într-un joc ce a avut loc tot la Mirşid.

Juniorii U19 vor juca în play-out

Cu un lot restrâns, SCM Zalău U19 nu a putut emite pretenţii în acest campionat. După ce anul trecut a câştigat seria, acum formaţia antrenată de Alexandru Pop a terminat sezonul regulat abia pe locul 9, înregistrând trei victorii, o remiză şi şase înfrângeri.

În prima etapă din play-out, formaţia zălăuană va sta, urmând să joace primul meci pe 12 noiembrie, în deplasare la Lotus Băile Felix. În acest an, zălăuanii vor mai juca cu Academia Partium şi FC Bihor Oradea, ambele jocuri fiind programate pe teren propriu.

Ultima etapă din sezonul regulat:

U19: LPS Cluj-Napoca – SCM Zalău 6 – 2

U17: LPS Cluj-Napoca – SCM Zalău 0 – 2

You may also like

Leave a Comment