Connect with us

FOTBAL

Antrenori care au lucrat la CFR şi FCSB, în cărţi pentru a prelua Sportul Şimleu!

Conducerea caută în aceste zile variante pentru a găsi înlocuitor pentru George Zima. De la bun început, preşedintele Ioan Gurzău a spus că vrea să aducă un antrenor tânăr, cu experienţă, iar sub Măgură ar putea ajunge un nume important din fotbalul românesc. Conducerea este în tratative cu antrenori care au lucrat la CFR Cluj şi la FCSB

În luna mai, Sportul Şimleu a fost antrenată de Vlad Opriş, “secundul” din mandatul lui George Zima prelunând atribuţiile de principal, după ce Zima a plecat la SCM Zalău. Imediat după ce George Zima a anunţat  că rămâne la SCM Zalău şi pentru sezonul următor, conducerea Şimleului s-a pus pe treabă şi a căutat un alt antrenor.

De la bun început, preşedintele Ioan Gurzău a precizat că va aduce un antrenor care a antrenat mai sus de Liga a III-a şi care are experienţă. Tratativele sunt în toi, iar preşedintele are mai multe nume. Pe listă se află doi antrenori cunoscuţi, care au fost la CFR Cluj şi FCSB. Deocamdată, conducerea nu a divulgat numele celor doi, însă în câteva zile situaţia se va clarifica, iar Sportul Şimleu va anunţa antrenorul cu care va aborda sezonul 2021 – 2022.

“Sunt antrenori liberi pentru toate nivelurile, dar noi de dorim un tehnician care să fi antrenat mai sus de Liga a III-a. La Şimleu va veni un antrenor tânăr, cu experienţă, care să aibă notorietate. Suntem în discuţii cu antrenor care a fost pe la CFR Cluj, a antrenat şi la Liga a II-a, dar şi cu un antrenor care a fost în staff-ul lui FCSB”, a precizat preşedintele Ioan Gurzău.

Împreună cu noul antrenor, conducerea va face strategia pentru sezonul viitor cât şi lista de achiziţii. Până în momentul de faţă, Sportul Şimleu l-a transferat pe Alexandru Petruş de la Sănătatea Cluj, dar sunt vizate şi alte întăriri, mai ales că pentru sezonul următor se doreşte o clasare mult mai bună.

Chiar dacă încă nu a fost divulgat niciun nume, surse din anturajul echipei spun că la Şimleu ar putea veni Alin Minteuan, care ultima dată a antrenat în Liga a II-a la CSM Reşiţa, dar ani la rând a fost în staff-ul lui CFR Cluj.

Pe listă se află şi Dacian Nastai, tehnician care în ultimul sezon a antrenat echipa de juniori U17 de la FCSB, iar în anii trecuţi a fost şi în staff-ul echipei mari. Dacian Nastai a mai antrenat la Şimleu, în urmă cu 11 ani, într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleuan, când FC Silvania evolua în Liga a II-a.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL