Responsive Menu
Add more content here...


Joaca de-a secretarul la AJF Sălaj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 442 views
A+A-
Reset

Situaţie ciudată la nivel de AJF Sălaj, dacă nu chiar hazlie, pe tema secretarului general. În urmă cu nici două săptămâni, Comitetul Executiv a luat mai multe decizii, iar cea mai importantă a fost la nivel de secretariat, funcţia de secretar general revenindu-i lui Mihai Pop. Antrenorul de la CS Viitorul Zalău avea să fie numit în funcţia lui Leontin Moga, cel care din 2015 a ocupat acest post, dar care acum se confruntă cu unele probleme medicale şi se află în concediu medical.

Cu toate acestea, forul condus de Daniel Sabou a stabilit una şi bună.

”Aprobă în unanimitate numirea de către preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, în funcţia de secretar , a d-lui Pop Mihai. Aprobă în unanimitate numirea d-lui Moga Leontin, în funcţia de responsabil al Comisiei de Competiţii”, se arăta în deciziile Comitetului Executiv din 18 ianuarie.

Nu a  stat mult această decizie în picioare, deoarece la nici două săptămâni distanţă, Leontin Moga a fost repus în funcţie. Au fost unele discuţii pe tema acestui subiect, şi chiar consultări cu avocaţi, iar în cele din urmă AJF Sălaj s-a sesizat şi a reparat greşeala, cel mai probabil şi după o consultare a Codului Muncii.

Era clar că Leontin Moga nu putea fi schimbat din funcţie atâta timp cât se află în concediu medical, astfel că forul condus de Daniel Sabou a revenit cu o nouă decizie de Comitet Executiv.

Mai exact, Leontin Moga rămâne secretarul AJF Sălaj, în timp ce Mihai Pop va fi responsabilul Comisiei de Competiţii.

”Comitetul Executiv al AJF Sălaj, întrunit în mod statutar, în prezenţa tuturor membrilor săi  la data de 26 ianuarie 2024, adoptă următoarele decizii: Ţinând cont de referatul prezentat de dl Preşedinte Daniel Sabou şi având în vedere prevederile Legii 53/2003 – Codul Muncii, republicat, cu completările şi modificările ulterioare, aprobă cu unanimitate propunerea de revocare a punctului 1 şi 2 din deciziile Comitetul Executiv al AJF Sălaj din data de 18 ianuarie 2024 , prin care dl Pop Mihai a fost numit în funcţia de secretar al AJF Sălaj, iar dl Moga Leontin în cea de responsabil al Comisiei de Competiţii, urmând ca dl Moga Leontin să rămână în funcţia de secretar al AJF Sălaj.Ia act de numirea dl Pop Mihai în funcţia de responsabil al Comisiei de Competiţii”, se arată în comunicatul de la AJF Sălaj.

You may also like

Leave a Comment