Responsive Menu
Add more content here...


Ivan Kostic: “Este o victorie importantă. M-am simţit bine să fiu din nou la Zalău”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Ridicătorul sârb a fost vicecampion al României alături de SCM Zalău în sezonul 2020 – 2021, iar de la gruparea de sub Meseş s-a transferat la Steaua. Alături de “roş-albaştrii” este lider în Divizia A1, poziţie consolidată după victoria Stelei de la Zalău


Fără doar şi poate, Ivan Kostic este unul dintre cei mai importanţi jucători care au evoluat la SCM Zalău. Ridicătorul sârb a fost component al echipei de sub Meseş care în sezonul 2020 – 2021 devenea vicecampioana României, la primul sezon de la înfiinţare.

La finalul acelui sezon, Kostic a ales să părăsească Zalăul şi a ajuns la Steaua, o echipă cu potenţial financiar mult mai mare decât SCM Zalău. De altfel, în acest sezon, Steaua este lider în Divizia A1 şi duce o luptă strânsă la titlu cu Dinamo şi Arcada Galaţi.

Nici SCMU Craiova sau Rapid nu sunt ieşite din calcul şi sunt două formaţii capabile de orice rezultat. Una peste alta, la finele săptămânii trecute, Ivan Kostic a revenit sub Meseş, dar din postura de adversar. Ridicătorul a făcut un meci foarte bun la Zalău, ajutându-şi echipa câştige meciul fără prea mari probleme.

“Este o victorie importantă, mai ales că am avut ceva probleme de lot. Am venit la Zalău fără Ciprian Matei. Era foarte important pentru noi să jucăm precum o echipă şi cred că de la primele până la ultimele puncte am controlat jocul. Este o luptă strânsă la titlu şi este bine că suntem pe primul loc, dar în play-off este cu totul altceva”, a spus Ivan Kostic.

Întrebat despre cum s-a simţit să fie din nou la Zalău, dar şi despre ce părere are despre actuala echipă a SCM-ului, voleibalistul din Serbia a avut doar cuvinte frumoase la adresa Zalăului.

“M-am simţit bine să fiu din nou la Zalău. Am avut un sezon excelent aici şi cred că această echipă este una foarte bună.  Ne-a fost frică şi chiar dacă pare o victorie uşoară, 3 – 0, Zalăul este o echipă foarte bună şi a trebuit să fim concentraţi pe tot parcursul jocului”, a mai declarat fostul voleibalist de la SCM Zalău.

Filip Constantin: “Ne aşteptam la un meci foarte foarte greu împotriva celor de la Steaua”

La finalul partidei cu Steaua, ridicătorul Zalăului, Filip Constantin a recunoscut superioritatea Stelei.

“A fost un meci dificil. Ne aşteptam la un meci foarte foarte greu împotriva celor de la Steaua. Au o echipă extraordinar de bună şi nu degeaba sunt pe primul loc în campionat. Pentru noi urmează alte meciuri şi sperăm să ne descurcăm bine”, a spus Filip Constantin.

Pentru SCM Zalău urmează returul din Cupa României, cu Dinamo Bucureşti. Partida va avea loc azi, în Sala Sporturilor din Zalău, începând cu ora 18.00.

You may also like

Leave a Comment