Responsive Menu
Add more content here...


Ivan Kostic, prima distincţie din postură de jucător al Zalăului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Deşi joacă sub Meseş doar de câteva luni, voleibalistul sârb s-a făcut remarcat, nu doar sub fileu ci şi în clasamnetul sporturilor olimpice întocmit de DJST Sălaj. Jucătorul este laureat în topul de final de an, unde se mai regăseşte şi Leo Dal Bosco, un voleibalist premiat şi în anii trecuţi de către instituţia condusă de Adrian Fărcaş

Anul 2020 a fost unul complicat pentru toţi sportivii. Multe competiţii s-au anulat, altele s-au reprogramat, astfel că realizările sportivilor au avut de suferit. Şi pentru Direcţia Judeţeană şi Sport Sălaj  a fost dificil de întocmit clasamentele finale, însă până la urmă, în baza rezultatelor avute, instituţia condusă de Adrian Fărcaş a întocmit şi în acest an două clasament, unul pentru sporturile olimpice şi altul pentru cele neolimpice.

În clasamentul sporturilor olimpice au fost incluşi şi doi voleibalişti de la SCM Zalău. Este vorba de Leo Dal Bosco şi Ivan Kostic, care au fost laureaţi în acest top. Pentru Leo Dal Bosco nu a fost o noutate includerea în acest top, el fiind între remarcaţii DJST Sălaj şi în anii trecuţi. Iar acest lucru l-a şi meritat, deoarece voleibalistul joacă la Zalău din anul 2013 şi mereu a fost de mare ajutor pentru echipă. Până în primăvară a evoluat pentru Volei Municipal, iar din sezonul 2020 – 2021 îmbracă tricoul celor de la SCM, echipă care la finalul turului se clasează pe locul 2.

În acest top se mai regăseşte un jucător de la SCM Zalău. Este vorba de Ivan Kostic, care deşi joacă de câteva luni sub Meseş s-a făcut remarcat sub fileu, dar şi în clasamentul întocmit de DJST Sălaj.  Ivan Kostic joacă pe postul de coordonator şi în cariera sa a mai evoluat în România, pentru Steaua Bucureşti, în perioada  2016 – 2018.

Internaţionalul din Serbia a mai jucat în ţara sa natală la Partizan Belgrad, FK Spartak Subotica şi Mladi Radnik.

Pentru întocmirea acestor clasamente, DJST Sălaj a solicitat şi părerilor cluburilor în ce priveşte desemnarea celor mai buni sportivi pentru ca aceştia să fie incluşi în topul laureaţilor.

You may also like

Leave a Comment