Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Gurzău: “Este momentul să jucăm barajele de promovare”

Managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău este optimist cu privire la acest sezon. Zălăuanii abordează partea a doua a sezonului din postura de lider al Seriei a 10-a şi visează deja la barajele de promovare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Nouă meciuri amicale a susţinut SCM Zalău în această iarnă. A bifat victorii cu CSC Dumbrăviţa, Progresul Pecica, Szeged II şi FC Bihor, a remizat cu ACS Mediaş şi Unirea Alba Iulia. A pierdut la limită cu Unirea Dej şi Unirea Ungheni, fiind surclasată de Bekescsaba.

Însă, prestaţiile jucătorilor îl mulţumesc pe managerul Ioan Gurzău, cel care consideră că doar la meciul cu Bekescsaba echipa nu s-a prezentat la nivelul dorit.

Această serie a amicalelor a fost încheiat împotriva celor de la Unirea Alba Iulia, singura formaţie din Liga a III-a care a efectuat un cantonament în Antalya, Turcia. Cu toate acestea, zălăuanii, care s-au pregătit la Arad, l-au impresionat pe Alexandru Pelici – antrenorul albaiulienilor.

“Ne-am pregătit bine în perioada asta. Am disputat nouă meciuri amicale în care am avut plusuri şi minusuri. Doar în jocul de la Bekescsaba nu ne-am ridicat la nivelul pe care credem noi că-l avem. În rest ne-am prezentat bine, iar cu Dej sau Ungheni putea fi orice rezultat. N-am făcut mari schimbări în lot, antrenorul a ţinut să mergem pe continuitate şi am adus jucători doar pe posturile unde eram descoperiţi. Ne-am comportat bine şi după ultimul amical, antrenorul de la Alba Iulia chiar a avut cuvinte de laudă la adresa jocului nostru”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău este optimist cu privire la acest sezon şi consideră că ar putea fi unul de vis pentru fotbalul sălăjean, sezon în care am putea vedea, din nou, Zalăul la barajele de promovarea în Liga a II-a.

“S-a investit masiv la echipele din municipiile reşedinţă de judeţ în ultimii ani, iar la noi bugetul de salarii este acelaşi ca şi în 2022. Însă, noi trebuie să avem o organizare bună şi este momentul să jucăm barajele de promovare. Dacă nu se va întâmpla nimic neprevăzut, avem şansa noastră de a promova”, a conchis managerul de la SCM.

Vineri s-a reluat campionatul Ligii a III-a, iar în primul joc oficial, SCM Zalău a remizat pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, echipă schimbată complet în această pauză de iarnă. Însă, chiar şi cu o remiză, zălăuanii şi-au mărit avansul din fruntea clasamentului, având în vedere că următoarea clasată, CSM Olimpia Satu Mare a pierdut pe teren propriu împotriva celor de la Victoria Carei.

You may also like

Leave a Comment