Responsive Menu
Add more content here...


Încă un amical cu o echipă din Liga a II-a pentru SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 290 views
A+A-
Reset

După jocul cu Unirea Dej, SCM Zalău va înfrunta o nouă formaţie ce activează la nivelul eşalonului secund. Este vorba despre CSC Dumbrăviţa. Cele două se vor înfrunta, sâmbătă, în judeţul Arad

Pe perioada cantonamentului din Arad, SCM Zalău va disputa nu mai puţin de patru meciuri amicale. Primul va avea loc chiar în a doua zi de cantonament.

SCM Zalău urmează să întâlnească CSC Dumbrăviţa, formaţie ce evoluează în Liga a II-a. Partida este programată pentru sâmbătă, 3 februarie, începând cu ora 14.00. Jocul va avea loc la Sântana, în judeţul Arad, pe teren sintetic. Pentru SCM Zalau va fi al treilea amical din această iarnă şi al doilea în faţa unei echipe din eşalonul secund. Zălăuanii s-au mai duelat cu
Unirea Dej, joc câştigat de dejeni, în prelungirile partidei. După jocul cu Dej, SCM Zalau mai dispută un amical,azi, cu ACS Mediaş.

De cealaltă parte, CSC Dumbrăviţa a susţinut cinci jocuri amicale. Primele două au fost susţinute în compania celor de la UTA Arad U19, timişenii bifând o victorie şi un egal. În al treilea amical, Dumbrăviţa a trecut cu 6 – 0 de juniorii de la Galaxy Timişoara, iar în al patrulea amical a fost surclasată de Corvinul Hunedoara, scor 5 – 1 pentru Corvinul. Al cincilea joc are loc azi, împotriva celor de la Szeged. Meciul dintre CSC Dumbrăviţa şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 14:00.

You may also like

Leave a Comment