Responsive Menu
Add more content here...


Încă trei achiziţii pentru campioana Sălajului. Haiduc şi Brînduşe se întorc la Bălan. Luceafărul a adus şi un fost jucător de la Sportul Şimleu

Marius Haiduc, Raul Brînduşe şi Vlad Lujerdean vin la campioana Sălajului pentru a pune umărul la câştigarea unui nou titlu judeţean şi pentru a forţa o nouă promovare în Liga a III-a a grupării din Bălan

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Luceafărul Bălan continuă să fie activă pe piaţa transferurilor şi pregăteşte lotul pentru returul de campionat. După Romario Rus, campioana Sălajului a mai bifat trei transferuri importante, reuşind să-şi asigure serviciile a trei jucători cu prezenţe la nivelul Ligii a III-a. Vorbim de Marius Haiduc, Raul Brînduşe şi Vlad Lujerdean.

Toţi trei sunt jucători cu experienţă la nivelul superior. Primii doi au evoluat în Liga a III-a tocmai la Luceafărul Bălan, în urmă cu aproape un deceniu. Vlad Lujerdean este un fotbalist talentat şi care a evoluat la Sportul Şimleu în sezonul trecut, un sezon de tristă amintire pentru gruparea şimleuană. Astfel, lotul Bălanului este alcătuit în marea majoritate de jucători cu experienţă la nivelul ligilor superioare, acolo unde campioana Sălajului speră să ajungă din nou.

Marius Haiduc revine la Bălan

Marius Haiduc este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din Sălaj. A început fotbalul la Rapid Jibou, echipă pentru care a şi debutat la seniori.

S-a transferat la Luceafărul Bălan, echipă cu care a promovat în Liga a III-a şi a debutat în acel eşalon. A mai trecut pe la Dumbrava Gîlgău, SCO Jibou şi Ardealul Crişeni. În palmares se află două titluri judeţene câştigate cu Rapid Jibou şi un campionat cucerit cu Luceafărul Bălan. Cu cele două echipe a câştigat Cupa şi Supercupa Sălajului, cel din urmă trofeu fiind cucerit şi cu ACS Ardealul Crişeni.

“Mă bucur sincer că revin la Bălan, echipă cu care am promovat şi am jucat în Liga a III-a. Am avut încă două trei oferte de la alte echipe şi eram dispus să renunţ la cariera de pe teren mare. Dar când te cheamă echipa de pe locul 1, nu ai cum să refuzi. Am acceptat imediat şi o să fac tot posibilul să ajut echipa cât pot eu de bine să câştige campionatul şi să încercăm din nou promovarea în Liga a III-a”, ne-a declarat Marius Haiduc.

Raul Brînduşe, repatriat şi el

Originar din Jibou, Raul Brînduşe a început  fotbalul la CS Viitorul Zalău, făcând pasul ulterior la Luceafărul Bălan, echipă pentru care a evoluat în Campionatul Naţional de Juniori Republicani, dar şi în Liga a III-a, eşalon în care a evoluat o scurtă perioadă şi la FC Zalău. Ulterior a ajuns la Dumbrava Gîlgău, echipă cu care a câştigat titlul judeţean în Liga a IV-a, înainte de a se întoarce la Jibou pentru a evolua pentru Rapid şi, ulterior, pentru SCO. La fel ca şi Marius Haiduc, Raul Brînduşe vine la Luceafărul Bălan de la ACS Ardealul Crişeni.

“Am ales Bălanul pentru că îmi doresc să câştig campionatul! Ştiu ce înseamnă să câştigi campionatul pe terenul din Gâlgău Almaşului şi vreau ca la sfârşitul campionatului cu ajutorul lui Dumnezeu să ne bucurăm împreună cu suporterii. Factorul decisiv a fost antrenorul Emil Ionaş, alături de care am colaborat şi în Liga a III-a, dar şi la republicani şi am avut parte de momente frumoase împreună. Am găsit un grup de calitate, atât uman cât şi fotbalistic şi am fost primit cu braţele deschise şi cu multă căldură. Personal, îmi doresc să fiu sănătos şi să mă bucur de fotbal”, ne-a declarat Raul Brînduşe.

Vlad Lujerdean, cunoscut sălăjenilor pentru perioada petrecută la Şimleu în Liga a III-a

Vlad Lujerdean este un tânăr mijlocaş central de picior stâng, cu potenţial, şi care revine în judeţul Sălaj. Fotbalistul este cunoscut iubitorilor “sportului rege” din judeţ pentru perioada petrecută la Sportul Şimleu, formaţie pentru care a evoluat în Liga a III-a. Mijlocaşul vine la Luceafărul Bălan pentru a-şi aduce şi el contribuţia la îndeplinirea obiectivului echipei. Cu toţii au evoluat deja în doua partide amicale pentru noua echipă.

You may also like

Leave a Comment